Ce alimente să eviţi ca să nu faci celulită

Ce alimente să eviţi ca să nu faci celulită

Zahărul şi grăsimile favorizează şi întreţin celulita

Pielea cu aspect de coajă de portocală poate fi întâlnită mai ales la femei, de vină pentru apariţia ei fiind, de regulă, alimentaţia nesănătoasă. Iar produsele bogate în glucide şi lipide se situează pe primele poziţii în topul cu preparate care fac bine celulitei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ştiai că şi nevinovata cafea contribuie la extinderea celulitei? Pentru că favorizează reţinerea apei în organism. Iată câteva dintre plăcerile noastre alimentare la care ar trebui să renunţăm, dacă ne dorim o piele frumoasă, fermă şi sănătoasă, adică fără urmă celulită!
 
Cafeaua
 
Cafeina este adesea utilizată în tratamentele corporale care combat celulita, fiind ingredientul-minune care ajută la reducerea centimetrilor din talie, de pe coapse şi care reduce vizibil aspectul de piele încreţită. Dar acest lucru este valabil doar la exterior, pentru că ingerată, cafeaua face mai mult rău decât bine. Zaţul din cafea nu mai este la fel de benefic pentru piele, pentru că nu mai stimulează circulaţia, ci contribuie la reţenţia apei în corp.
 
Citeşte mai multe pe clicksanatate.ro
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările