Cât de bine ne fac verdeţurile de primăvară

Cât de bine ne fac verdeţurile de primăvară

Sucurile de fructe şi legume ne vitaminizează la început de primăvară şi ajută organismul să se adapteze la noul anotimp.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ba mai mult. verdeţurile de sezon ne ajută să slăbim, să alungăm anemia sau chiar pofta de dulce. Vedem mai jos cum să le consumăm.

Loboda te ajută să slăbeşti

Este bogată în vitamine şi în săruri minerale şi foarte săracă în calorii. Prin urmare, poţi mânca zilnic câte o porţie de ciorbă de lobodă sau câte o salată cu ceapă verde, lobodă şi roşii. Silueta ta nu va avea de suferit, ba mai mult, organismul tău se va remineraliza şi vitaminiza rapid, iar tu te vei simţi plină de energie. Loboda mai este recomandată şi în afecţiunile hepatice.

Continuarea pe clicksanatate.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările