Apa de la robinet îţi atacă tiroida. Ce alte obiceiuri te pot îmbolnăvi

Apa de la robinet îţi atacă tiroida. Ce alte obiceiuri te pot îmbolnăvi

Toxinele din apa de la robinet afectează glanda tiroidă

Te preocupi să mănânci sănătos şi să faci tot ce trebuie pentru a nu te îmbolnăvi, dar, chiar şi aşa, sunt câteva obiceiuri care pot face rău tiroidei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tiroida, o glandă mică în formă de fluture situată  în partea antero-laterală a gâtului, controlează metabolismul. Iată ce obiceiuri nesănătoase atacă tiroida!

Bei apă de la robinet

Specialiştii spun că în organismul nostru se găsesc percloraţi. Percloratul este un produs secundar folosit la fabricarea rachetelor şi a combustibilului, airbagurilor şi a focurilor de artificii. Această toxină se poate găsi şi în apă de la robinet şi în unele alimente. Oamenii de ştiinţă au constatat la scară largă expunerea oamenilor la percloraţi, precum şi o conexiune între nivelurile de perclorat şi nivelul hormonilor tiroidieni. Potrivit unui studiu recent, nou-născuţii cu niveluri ridicate ale hormonului de stimulare a tiroidei pot fi afectaţi de cantităţile mici de perclorat care se găsesc în apa de băut a mamei lor.

Află ce alte obiceiuri îţi afectează tiroida.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările