Ţii dietă şi îţi e tot timpul foame? Iată ce poţi face

Ţii dietă şi îţi e tot timpul foame? Iată ce poţi face

Nu sări niciodată peste micul dejun.

O dietă nu e deloc uşor de ţinut, mai ales dacă te hotărăşti să pierzi un număr de kilograme după o perioadă în care nu prea ai respectat nicio regulă de alimentaţie sănătoasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şi, deşi în prima parte a zilei mai reduci cum poţi senzaţia de foame, ştim că seara parcă toate poftele de peste zi se adună. Ceea îngreunează destul de mult lupta declarată kilogramelor în plus şi implicit caloriilor consumate.

Ori de câte ori întâmpini astfel de dificultăţi în dieta ta, încearcă să aplici aceste mici trucuri, care te vor ajuta să nu te abaţi de la regulile foarte stricte ale unei diete:

-Niciodată, indiferent de situaţie, nu sări peste micul dejun. Chiar dacă ai impresia că poţi mânca acea masă în altă parte a zilei, consumând practic acelaşi număr de calorii, de fapt, faci o mare greşeală. Să mănânci seara ceea ce ar fi trebuit să mănânci dimineaţa este cel mai rău lucru pe care îl poţi face. Dincolo de ceea ce mănânci, momentul zilei în care consumi preparatele respective contează enorm în orice dietă.

Descoperă alte trucuri pentru a respecta dieta pe clickpentrufemei.ro. 

 

Aliaţii tăi la slăbit

Surse importante de calciu

 

 

citeste totul despre: