5 băuturi care te ajută să slăbeşti rapid

5 băuturi care te ajută să slăbeşti rapid

Ceaiul de mentă te ajută să scapi de senzaţia de foame.

Fiecare plan de dietă care este conceput pentru a te ajuta să slăbeşti rapid trebuie să implice, pe lângă o alimentaţie corespunzătoare, şi o hidratare sporită.

Ştiri pe aceeaşi temă

A fi în formă nu ţine neapărat de numărul orelor petrecute la sală, ci în primul rând de regimul alimentar avut şi de lichidele pe care le bei în timpul zilei, pentru a ajuta organismul să se refacă şi să îşi ia elementele nutritive de care are nevoie. Pentru a da jos mai rapid kilogramele nedorite, iată ce băuturi ar trebui să consumi frecvent.

1.Apă

Pe primul loc este cea fără de care viaţa nu ar putea fi posibilă – apa. Lipsită de calorii sau de grăsimi, hidratează organismul şi contribuie la slăbit. Pentru a te putea bucura de beneficiile sale, bea cel puţin 8 pahare în fiecare zi, iar dacă mergi la sală, suplimentează cantitatea de apă, deoarece o cantitate mare se pierde în timpul antrenamentelor.

2.Apă de cocos

Aceasta poate fi privită ca un înlocuitor al sucurilor carbogazoase, pline de zahăr şi calorii. Hidratează puternic organismul şi se recomandă atunci când vrei să slăbeşti. Poate fi găsită în comerţ sub mai multe forme, însă cea mai bună este cea din fructul proaspăt de cocos.

Află ce alte băuturi te ajută să slăbeşti rapid pe clickpentrufemei.ro. 

 

Ceai verde pentru un ten perfect

De ce nu e bine să bei ceai dimineata

 

 

citeste totul despre: