5 alimente anticancer pe care să le introduci în dietă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toate legumele crucifere (varza, conopida) sunt alimente care previn cancerul de prostată, de sân, pulmonar şi de colon.
Toate legumele crucifere (varza, conopida) sunt alimente care previn cancerul de prostată, de sân, pulmonar şi de colon.

Dietele în care predomină legumele şi fructele reduc considerabil riscul de cancer, arată studii recente. Aşadar, limitează consumul de carne şi adaugă în dietă următoarele alimente-minune!

Broccoli

Toate legumele crucifere (varza, conopida etc.) sunt alimente care previn cancerul de prostată, de sân, pulmonar şi de colon.

Totuşi, broccoli excelează la capitolul prevenire, datorită conţinutului bogat de vitamina C şi E, precum şi minerale, cum ar fi calciu şi fier.

Pentru ca leguma să-şi păstreze intacte toate proprietăţile, îţi recomandăm să găteşti leguma la abur, nu mai mult de 10 minute.

Curcuma

Curcuma este un condiment cu proprietăţi anti-cancer, mai exact rădăcina, ale cărei componente anti-cancer inhibă dezvoltarea tumorilor.

În plus, curcuma este foarte utilă pentru persoanele care se află sub tratament pentru cancer, întrucât rădăcina minimizează efectele secundare ale medicamentelor.

Descoperă pe clicksanatate.ro ce alte alimente reduc riscul de apariţie a cancerului

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite