Tudorina Mihai

Tudorina Mihai

 • acum 2 ani
 • acum 2 ani
 • acum 2 ani

  IT-iştii şi solidaritatea socială

  Cei care lucrează în domeniul IT ar putea să se gândească un pic la cât de corectă este scutirea lor de impozit pe venit în raport cu societatea.

 • acum 4 ani

  Măsurile anti-sociale ale PSD

  România are cea mai ridicată rată de lipsuri materiale şi sociale din Uniunea Europeană: aprox. 50% din populaţia României trăieşte în sărăcie, extrem de mult în comparaţie cu 16% cât este media europeană. Statistica a fost publicată astăzi de Eurostat. De când a venit la guvernare anul trecut, PSD a luat o serie de măsuri care adâncesc problemele sociale ale majorităţii sărace, în loc să le rezolve.

 • acum 4 ani

  Munca şi „concediul” de creştere a copilului

  Au reapărut discuţiile despre plafonarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului, context în care este important să aruncăm o privire mai de ansamblu asupra politicii de acordare a concediului şi indemnizaţiei de creştere a copilului în România.

 • acum 5 ani

  Mulţumesc pentru flori, dar vreau respect!

  În luna în care se vorbeşte despre flori şi cadouri, un grup de activiste feministe îndeamnă la solidarizare pentru dreptate socială, politică, economică. O solidarizare împotriva discriminării şi a abuzurilor comise împotriva femeilor. Mesajul campaniei online care se derulează în perioada 1-8 martie este #MultumescPentruFlori dar vreau respect!

 • acum 5 ani

  PSD, anticorupţia şi stagnarea agendei publice într-un discurs de dreapta

  Anticorupţia a fost tema favorită a dreptei politice şi intelectuale de mai bine de un deceniu în spaţiul public românesc. A luat un avânt considerabil în timpul preşedinţiei lui Traian Băsescu şi odată cu marile dosare instrumentate de procurorii DNA împotriva politicienilor, în special politicieni ai PSD (dar şi PDL-PNL) şi împotriva clientelei în afacerile cu Statul.

Vezi mai multe
Modifică Setările