Silvia Rădan

Silvia Rădan

redactor
Vezi mai multe
 • acum 4 ore

  Cum să faci cele mai bune crutoane: 4 reţete savuroase

  Sunt delicioase în nenumărate preparate, sunt foarte săţioase comparativ cu pâinea proaspătă şi sunt uşor de preparat. În plus, eviţi risipa alimentară folosind pâinea veche pe care, cel mai probabil, ai fi aruncat-o.

 • acum 12 ore
 • ieri

  Boala sărutului poate da simptome specifice COVID-19

  ononucleoza infecţioasă – cunoscută în limbajul popular şi ca boala sărutului – apare mai ales la tineri. Printre simptomele bolii se numără febra, durerile de gât şi slăbiciunea musculară. În general, este o infecţie benignă, dar sunt situaţii când apar şi complicaţii.

 • acum 2 zile
 • acum 6 zile
 • acum 6 zile

  Cât de mult ajută masca

  Este oficial: din această săptămână, purtarea măştii este obligatorie. În magazine, la metrou, în tramvaie, la poştă, în orice spaţiu închis nu se mai poate intra dacă nu ai gura şi nasul acoperite. Desigur, sunt voci care se opun acestei măsuri, susţinând că masca aduce beneficii doar celor care o vând.

 • acum 25 zile

  Dr. Denisa Zaharia: Cum porţi şi îngrijeşti aparatul dentar în vremea pandemiei

  Porţi aparat dentar şi îţi este teamă că se poate desprinde sau îţi poate leza gingia şi nu poţi ajunge la medic? La ultima vizită la dentist ai aflat că dinţii tăi au nevoie de un tratament ortodontic? Ce presupune acest tratament, care sunt beneficiile şi contraindicaţiile plus alte detalii despre sănătatea dentară ne-a oferit medicul specialist Denisa Zaharia.

 • luna trecuta

  VIDEO Cum îşi antrenează familia în izolare culturistul Gabriel Toncean

  Şeful Federaţiei Române de Culturism şi Fitness Gabriel Toncean a filmat împreună cu familia sa o serie de clipuri în care demonstrează că se poate face mişcare şi cu doi copii alături. Sportivul spune că, în această perioadă, nu trebuie să lipsească mişcarea şi că grupele de muşchi se pot lucra eficient şi efectuând exerciţii simple, ca “mersul piticului”.

Vezi mai multe