Sanda Cojocaru

Sanda Cojocaru

Fondator Bookletta
 • acum 7 ani

  Confesiunile unui Baobab

  Joi, 2 octombrie 2014, ora 19, la Malibu Club din Calea Victoriei nr. 26 (Bucureşti) urmează a fi lansată în premieră colecţia de haine “Confessions of a Baobab” by Rusanda.

 • acum 7 ani

  Uită o carte, câştigă un om

  Despre campania care mi-a redat încrederea în noi, ca şi fiinţe care respiră, expiră, inspiră şi pot face faţă unei provocări frumoase. Una detaşată de interese.

 • acum 7 ani

  Uită o carte...undeva

  Astăzi, la prima oră, m-am trezit, mi-am băut cafeaua, am ales o carte din bibliotecă şi am iesit din casă. Am mers hotărâtă în Piaţa Romană, am ales o bancă de pe marginea bulevardului şi am lăsat cartea pe ea.

 • acum 8 ani

  Hei-Rup! Spre Unire

  Colegii mei de blog Adevărul Lulea Marius Dorin şi Dan Nicu şi-au pasat provocări pe deasupra plasei de tenis, încercând să arate lumii diferite unghiuri de abordare şi elucidare a fenomenului care stă pe buzele noastre astăzi: U-ni-re. Răspund şi eu, la rândul meu, provocării lui Dan Nicu, dar cu o note personalizate, poetice pe alocuri.

 • acum 8 ani
 • acum 8 ani

  Recensământul sârmei ghimpate

  La Chişinău se vorbeşte despre recensământ. Se politizează rezultatele recensământului, chiar înainte să apară acestea. Se fac pariuri, se speculează pentru a se obţine anumite cifre. Se încearcă o ambiguizare a termenilor "naţionalitate" versus "etnie" în formularul de recensământ.

 • acum 8 ani

  Lupta se dă pentru inima mea

  Eu nu sunt fana lui Antonescu. Nici a lui Ponta. Nici a lui Băsescu. Poate că am fost, în aceşti 7 ani, fana fiecăruia pe rând, dar fiecare pe rând m-a dezamagit, în felul lui. Am învăţat, ca şi basarabeancă, să disociez binele pe care un lider politic de la Bucureşti îl face pentru R. Moldova de răul pe care îl face României. Pentru că, într-adevăr, unii fac mult bine la Chişinău şi mult rău la Bucureşti.

 • acum 8 ani

  Dragu' Mamii

  Pentru mine, Paştele era ea. Ne strângeam toţi în jurul ei, pentru că avea har. Eu nu prea ştiu ce înseamnă har, dar dacă există, în mod sigur ea îl avea. Bunica.

Vezi mai multe
Modifică Setările