Răzvan Sibii

Răzvan Sibii

Jurnalist
 • acum 7 ani

  Homosexualitate şi normalitate (VI): Creştinismul

  Papa de la Roma nu este singurul lider creştin care refuză să-i condamne pe homosexuali la flăcările Gheenei. Unele culte protestante nici măcar nu consideră homosexualitatea a fi un păcat. Acest articol vă prezintă vederile a doi pastori americani ai Bisericii Unite a lui Hristos.

 • acum 7 ani

  Homosexualitate şi normalitate (V): Şcoala

  În ultimii ani, nenumărate instituţii de învăţământ din Statele Unite (de la grădiniţă la universitate) au introdus în programele lor elemente de cultură LGBT. Acest articol vă prezintă doi profesori care predau câte un curs de literatură gay, unul la liceu şi celălalt la facultate.

 • acum 7 ani
 • acum 7 ani

  Homosexualitate şi normalitate (III): Copiii

  Cupluri gay stabile au existat dintotdeauna, chiar şi în lipsa legiferării căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex. Iar unele dintre aceste cupluri au crescut împreună copii. Ca urmare, nu e nevoie să aşteptăm încă 20 de ani pentru a vedea ce s-a întâmplat cu acei copii.

 • acum 7 ani
 • acum 7 ani

  Homosexualitate şi normalitate (I): Părinţii

  Două cupluri de lesbiene îşi descriu viaţa de familie. Cum creşte un copil într-o casă cu două mame? La fel cum creşte şi într-o familie heterosexuală, spun mamele. Ca un copil normal.

 • acum 7 ani

  Cazul Chauncey Hardy şi rasismul românilor

  După ce agresorul bachetbalistului Chauncey Hardy a intrat la puşcărie iar o anchetă a FBI-ului i-a absolvit pe poliţiştii şi procurorii români de orice acuzaţie de muşamalizare a cazului, familia americanului a renunţat într-un final la procesul prin care cerea despăgubiri de sute de milioane de dolari.

 • acum 8 ani

  Oraşe americane vs. fracturarea hidraulică: scor 4-3 la referendumuri

  Acum câteva ore s-au încheiat în SUA o serie de alegeri la nivel local şi de stat. În şapte localităţi din Ohio şi Colorado, pe buletinul de vot a fost introdusă şi o întrebare în legătură cu necesitatea reglementării sau chiar interzicerii extragerii gazelor de şist prin metoda fracturări hidraulice (“fracking”).

Vezi mai multe
Modifică Setările