Rareş Iordache

Rareş Iordache

Autor, jurnalist, editor, speaker
 • acum 3 ani
 • acum 3 ani

  Cu ochii larg deschişi pe ecrane, urmărim spectacole media sinistre

  Ziua când toată lumea a stat lipită de monitoare, tv-uri sau calculatoare, pentru a privi un şir aproape nesfârşit de spectacole triste, sinistre. După live-urile din Siria cu bombardamente în direct pe reţelele de socializare, a venit rândul Europei să devină scenă pentru astfel de piese.

 • acum 4 ani

  Am vrut să fim mai norvegieni ca norvegienii. Isteria ursului

  Ursul e, prin definiţie, bestie, dihanie sau fiară. Nu vorbesc aici despre mentalul colectiv al românilor, căci şi prin alte părţi mai civilizate, să le numesc aşa, se întâmplă acelaşi lucru. Nu cu mult timp în urmă, Norvegia a decis să-şi decimeze populaţia de lupi: să fie pur şi simplu ucişi 47 de lupi din totalul estimat de 68. Cică dihaniile ar fi atacat turmele de oi.

 • acum 4 ani

  Sunt doar cuvinte. Cum ne educam copiii sa agreseze verbal

  Ne întrebăm de pe unde au unii copii anumite apucături mai ciudate, la limita violenţei, dar nu ne străduim îndeajuns de mult să ne tragem, de pe faţă, vălul de ignoranţă de care dăm dovadă în privinţa acestei chestiuni foarte sensibile.

 • acum 4 ani

  Domnule Iohannis, mă apăraţi şi pe mine de absurdităţile, nu legalităţile, ANAF?

  Nu e nimic nou sub soare ca la ANAF să existe absurdităţi, după cum, la fel, nu e nou ca aceeaşi instituţie să nu se joace atunci când este vorba despre aplicarea unor sentinţe judecătoreşti definitive. ANAF-ul este un organ care intră fără menajamente în zona absurdului având ca miză aplicarea unor reguli/ legi pe care sistemul le-a scos din burtă. Ştiţi cine sunt martorii fără voce ai acestei situaţii?

 • acum 4 ani

  E-commerce - ustensila website nu este despre device-uri, ci despre experienţa utilizatorilor

  Piaţa e-commerce din România este foarte diferită de ceea ce se întâmplă în afara ţării. Voi lua doar exemplul construirii site-urilor, aceste prime şi, uneori singulare, instrumente prin care diferitele afaceri îşi vând şi promovează produsele. Dacă la noi se poate merge şi la nivelul simţului comun, construirea unui site impune o atenţie mult mai sporită prin alte locuri, pornind de la nivelul alocării bugetului.

 • acum 5 ani
 • acum 5 ani

  Câteva argumente pentru un program de lucru de şase ore

  Acest lucru este de ordinul SF-ului pentru un angajat şi o glumă bună pentru orice angajator din România. Da, pentru că trăim într-o cultură a muncii în absenţa unor elemente de tipul productivitate, creativitate sau eficienţă. Recent, mai multe surse media au anunţat că Suedia va introduce programul de lucru de şase ore.

Vezi mai multe