Raluca Dan

Raluca Dan

Editor News
 • acum 8 ani

  VIDEO Români cu nume fistichii: de la Flocea la Brusli. Cum îşi mai botează românii copiii?

  Aproape jumătate din populaţia României poartă nume de sfinţi, însă Biblia nu a reprezentat o sursă de inspiraţie pentru alte câteva sute de mii de părinţi care au ales să-şi boteze copiii după mărci auto, instituţii ale statului, continente, ţări, arme sau organe umane. Din anuarul statistic al României nu lipsesc nici numele inspirate de actori de la Hollywood, instrumente muzicale şi fenomene ale naturii.

 • acum 9 ani

  DOSARUL "OLTCHIM" Dan Diaconescu va fi cercetat de DNA pentru înşelăciune

  Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au competenţa să investigheze faptele reclamate de Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) împotriva lui Dan Diaconescu, patronul OTV. Aceasta este concluzia procurorilor Parchetului General, care au analizat plângerea formulată împotriva lui Diaconescu de fostul şef al OPSPI, Remus Vulpescu.

 • acum 9 ani

  DOSARUL HIDROELECTRICA "Băieţii deştepţi" cer anularea procedurii de insolvenţă

  Curtea de Apel Bucureşti va judeca, joi, recursurile depuse de Alpiq RomIndustries, Alpiq RomEnergie şi de sindicatul Hidrosind împotriva hotărârii pronunţate, pe 20 iunie, de Tribunalul Bucureşti, privind  declanşarea procedurii de insolvenţă a Hidroelectrica. Administratorul judiciar al companiei, Remus Borza, susţine că, în cazul în care judecătorii vor admite contestaţia acestor "băieţi deştepţi", Hidroelectrica ar putea intra în faliment.

 • acum 9 ani

  Fostul ministru al Muncii Ioan Botiş este audiat de procurori în dosarul în care este acuzat de conflict de interese

  Fostul ministru al Muncii Ioan Nelu Botiş (PDL) s-a prezentat, joi, la Parchetul General, pentru a fi audiat în dosarul în care inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate au cerut anchetarea sa pentru conflict de interese. Botiş a refuzat să facă declaraţii presei la intrarea în sediul Parchetului. El a precizat doar că va oferi mai multe informaţii după discuţia cu procurorii.

 • acum 9 ani

  MITĂ LA BIOTERRA Directorul "Atac la persoană", reţinut pentru că l-ar fi şantajat pe rectorul universităţii

  Patru persoane au fost prinse în flagrant de poliţişti, duminică seară, în Capitală, după ce i-ar fi cerut peste 100.000 de euro rectorului Universităţii Bioterra, Cornel Trandafir, pentru a nu face publice informaţii compromiţătoare despre acesta. Surse judiciare au declarat pentru adevarul.ro că unul dintre cei patru reţinuţi este directorul publicaţiei "Atac la persoană", Florin Paraschivescu.

 • acum 9 ani

  UPDATE Băiatul de 8 ani, dispărut sâmbătă din oraşul Târgu Cărbuneşti, a fost găsit de poliţişti

  Un băieţel de opt ani, bolnav de autism, a dispărut, sâmbătă seară, de acasă, din oraşul gorjean Târgu Cărbuneşti. Zeci de poliţişti şi jandarmi l-au căutat pe micuţ şi, pentru că familia nu avea nicio fotografie, Poliţia Judeţeană Gorj a dat publicităţii, duminică, portretul-robot al acestuia. Constantin Mario Delian Popescu a fost descoperit de poliţişti la mai puţin de 24 de ore de la dispariţie, cu ajutorul unor câini de urmă.

 • acum 9 ani

  Ecaterina Andronescu: "Bacalaureatul profesional va separa apele"

  Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, susţine că bacalaureatul profesional va "separa apele". În opinia ministrului, aceia care vor susţine bacalaureatul naţional vor obţine permis de acces în învăţământul superior, iar cei care vor trece prin bacalaureatul profesional vor primi acces spre piaţa muncii.

 • acum 9 ani

  Mark Mobius, omul din spatele Fondului Proprietatea: "În România, corupţia copleşeşte progresul"

  Structura guvernului român este demodată, tipică regimului comunist, în care economia era controlată de stat, iar această situaţie trebuie să se schimbe, a declarat Mark Mobius, preşedinte executiv al grupului Templeton Emerging Markets şi administrator al activelor Fondului Proprietatea. Invitat la emisiunea "După 20 de ani", difuzată duminică de Pro TV, Mobius a arătat că România este o ţară în care "corupţia copleşeşte progresul".

Vezi mai multe
Modifică Setările