Octavian Fulger

Octavian Fulger

 • acum 8 ani
 • acum 9 ani

  REVIEW GIGABYTE G1.Sniper M5  - supradotată şi subdimensionată

  Încă de pe vremea când GIGABYTE îşi anunţau primele plăci de bază pentru gaming eu visam la aşa ceva însă, cu dimensiuni ce îi permit să fie instalată într-un PC de mici dimensiuni. Este lesne de înţeles că o placă de bază ce vine echipată cu un cip audio foarte bun alături de unul de reţea ce se ridică la acelaşi nivel vor reduce cheltuielile ulterioare.

 • acum 9 ani

  Riot Games oferă detalii despre finala Campionatului Mondial de LoL

  Riot Games au dezvăluit astăzi detalii despre finalul Campionatului Mondial de League of Legends. Aşa cum era de aşteptat Riot au ridicat ştacheta şi vor oferi un premiu substanţial - 1 milion de dolari. Playoffurile vor începe pe data de 16 septembrie, iar întreaga acţiune va avea loc în California.

 • acum 9 ani

  REVIEW Company of Heroes 2 - un episod de istorie

  Iată că după aproape şapte ani de la lansarea primului Company of Heroes, Relic au lansat Company of Heroes 2. Acesta aduce cu sine schimbarea teatrului de operaţiuni de la frontul de vest (ţări din Europa de Vest, precum Franţa, Olanda şi Belgia) la frontul de est (în principal Rusia şi Polonia) şi implicit adăugarea unei facţiuni, sovieticii cu a lor Armată Roşie.

 • acum 9 ani

  REVIEW Fractal Design Arc Mini - o carcasă mică, dar spaţioasă

  Nu poate nega nimeni importanţa unei carcase de PC. A neglija importanţa unei carcase pentru PC poate fi adesea şi echivalentul la a instala un motor de trabant într-un Renault Clio Sport. V-am povestit într-un editorial de ce este esenţial pentru un PC de gaming să fie de dimensiuni mici şi la vremea respectivă opţiunile erau destul de limitate.

 • acum 9 ani

  ArmA III, primii paşi

  Este o zi bună pentru cei de la Bohemia Interactive. Astăzi a fost anunţată mult aşteptata pornire a testării de către public a popularului simulator militar Armed Assault III, mai pe scurt, ArmA III. Cu acest prilej, Bohemia caută să câştige şi ei un bănuţ cinstit.

 • acum 9 ani

  REVIEW Logitech G710+ - o tastatură mecanică bună la toate

  Pe lângă faptul că a trecut destul de multă vreme de când Logitech au mai lansat vreo tastatură de gaming, se simţea nevoia de ceva cu totul şi cu totul nou. Pentru a umple acest gol şi pentru a satisface dorinţa tot mai mare a gamerilor de a avea o tastatură atât fiabilă cât şi pe placul lor, fără ecran şi alte artificii ce îngreunează şi complică "munca" de gamer, Logitech au venit cu G710+.

 • acum 9 ani

  REVIEW Kingston DT HyperX Predator - 512GB într-un dispozitiv de dimensiunea unei brichete

  De-a lungul scurtei lor istorii, stick-urile USB au făcut ceea ce nici CD-urile şi nici DVD-urile nu au reuşit, să nu mai vorbim despre celelalte n tipuri de medii de stocare apărute şi dispărute. Nu sunt de foarte mult timp pe piaţă, dacă privim tot ansamblul industriei şi toată perioada în care piaţa mediilor de stocare portabile s-a dezvoltat.

Vezi mai multe
Modifică Setările