Mirel Palada

Mirel Palada

Consilier de Stat
 • acum 7 ani

  Guvernul scade taxele: şansă pentru investiţii

  Dincolo de scandal, în aceste zile s-a întamplat şi ceva ce are cu adevărat legatură cu viaţa oamenilor, nu cu patimile politice: Guvernul merge şi mai departe cu îmbunătăţirea noului Cod Fiscal.

 • acum 7 ani

  O echipă cît o ţară

  Echipa de rugby a României este zilele astea, într-o bună măsură, ca echipa de cetăţeni a României. Adică precum societatea românească. A country in a nutshell, with 15 nuts running hard after a crazy-shaped ball.

 • acum 7 ani

  O lume plină de prinţipuri portocalii, deci obiective

  Ştiţi voi, în politică, la fel ca şi în presă, toată lumea e deontoloagă şi are prinţipuri. Asta mai ales atunci cînd deontologia şi prinţipurile sînt folosite ca nişte bîte să dai în capul adversarului, să-i faci nişte cucuie, că tu eşti deontolog şi principial şi de fapt aperi nişte interese. O ipocrizie veche de cînd lumea, pe care lumea se preface că nu o vede, deşi se întîmplă în fiecare zi.

 • acum 7 ani

  Dacă-i ordin, cu obiectivitate

  De ceva timp, de aproape două secole, Hotnews, alături de alţi colegi de unitate, are un obiectiv clar, precis, cuantificabil, căci aşa sînt obiectivele, clare, precise, cuantificabile, să poată şeful să vadă dacă le-ai atins sau nu: să-l facă zdrenţe pe Ponta.

 • acum 7 ani

  Repetiţia, mama emoţiei

  Lucrurile stau după cum urmează.   Tinerii frumoşi şi sălbateci, diasporeni, vaporeni şi restul bucureşteni, hipstereni, anti-comunişti, anti-sovietici, anti-kaghebe, anti-corupţie, progresişti pînă în măduva oaselor, dar care nu acceptă solidaritatea socială, tot soiul de soldaţi, cetăţeni, oameni de bine, restul privitori şi băgători de seamă,

 • acum 7 ani
 • acum 7 ani
 • acum 7 ani

  Dintre toţi, Sevil merită cel mai mult să fie noul ministru

  Sevil Shhaideh, această doamnă cu nume complicat, acest coşmar lingvistic al prezentatorilor de ştiri (“Cum se pronunţă?? De ce sînt doi de haş acolo??”), urmează să fie numită astăzi noul ministru (noua ministresă?! noua doamnă ministru?! care e abordarea politically correct în acest sens, în dulcea limbă română?),

Vezi mai multe
Modifică Setările