Mihaela Demetrian

Mihaela Demetrian

Medic
Vezi mai multe
 • acum 2 luni

  „Medic în România“ – sau de ce nu vom avea un minister al fericirii

  Motto: ”Nu poţi face bine oamenilor împotriva voinţei lor. Lasă-i pe nistoreşti să-i intoxice pe proşti! Lasă-i pe PSD-işti să se bucure de infecţiile intraspitaliceşti! Copiii tăi, soţia, bolnavii şi cercetarea te aşteaptă! Eu te felicit pentru tot ce-ai realizat! Mulţumesc tuturor celor care te-au apărat, începând cu domnul premier Orban.” – fragment din scrisoarea mamei lui Victor Costache, ministru al Sănătăţii.

 • acum 2 luni

  Cultura incompetenţei – mic manual de distrugere a unui spital

  „De 5 ani nu avem un vestiar… stăm în clădirea nou ridicată dar deja afectată pentru că este lasată de izbelişte… în umezeală… haine umede şi miros puternic de mucegai” (…) ”dacă postăm ceva pe pagina spitalului suntem chemaţi la direcţiune.”(…)„. Aici toate lucrurile negative se ascund. La toţi ne e frică pentru că suntem ameninţaţi dacă vorbim.” (ardealnews.ro, 23/08/2017)

 • acum 3 luni

  Pentru început de drum... despre o „feudă“

  Sunt medic neonatolog în Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie „Filantropia” şi lucrez în această specialitate de 27 de ani. Generaţia mea a pornit în această specialitate la începutul anilor 90 doar cu un stetoscop şi cu dorinţa de a şterge ruşinea de a fi campioni la mortalitatea infantilă.

Vezi mai multe