Matei Udrea

Matei Udrea

Editor Coordonator „Weekend Adevarul“
 • acum 8 ani

  Ilie Balaci, antrenor şi fost fotbalist: „La 10 ani jucam fotbal pe bani“

  Viaţa lui Ilie Balaci, „Minunea blondă“, este un conglomerat de poveşti. A jucat fotbal pe mulţi bani în plin comunism, l-a driblat pe Briegel, a semnat cu AC Milan, era să fie dat afară din casă pentru că a îndrăznit să bată Rapidul, a văzut căderea lui Ceauşescu din Oltcitul nevestei, a făcut carieră de antrenor în lumea arabă. Spune însă că inima îi creşte când îl salută lumea pe stradă

 • acum 8 ani

  Între graţierea lui Miron Cozma şi graţierea lui Gică Popescu

  Dintre toţi cei opt condamnaţi în lotul evazioniştilor din fotbal, Gică Popescu şi-a învăţat lecţia. Spre deosebire de ceilalţi, Popescu chiar a greşit. El e un amator, nu un bandit de profesie. Un naiv intrat într-un anturaj greşit, nu un borfaş care toată viaţa din asta a trăit. Un om care a căzut în patima lăcomiei, nu un infractor versat.

 • acum 8 ani

  Ucraina, „anschluss“-ul lui Putin

  Invazia Ucrainei, care se petrece chiar sub ochii noştri, are o sumedenie de similitudini cu evenimentele din perioada 1937-1939, din centrul Europei. De la pretextele Rusiei până la ezitările Occidentului, de la nerespectarea angajamentelor şi a tratatelor semnate de marile puteri la neputinţa organismelor internaţionale, de la ruperea de realitate a liderului Rusiei până la negocierea peste capul victimelor, totul induce un deja-vu.

 • acum 8 ani

  Faliment de ţară. Ponta, demisia!

  Motto: „Premierul leton Valdis Dombrovskis a demisionat după surparea acoperişului unui supermarket la Riga. Potrivit purtătorului său de cuvânt, «Guvernul îşi asumă responsabilitatea politică pentru tragedie». Premierul a luat această decizie în urma unei întâlniri cu preşedintele ţării.”

 • acum 8 ani
 • acum 8 ani

  Horoscop de weekend 27-29 decembrie

  Astrologul Tina Rizea, specialistul cotidianului „Adevărul“, a întocmit horoscopul acestui sfârşit de săptămână. Află ce ţi-au pregătit astrele în weekendul 27-29 decembrie 2013.

 • acum 8 ani

  Lupii înfometaţi care bântuie România

  Modul în care guvernul Ponta a introdus în bugetul pe 2014 taxe bizare precum cea pe stâlpi şi cea pe combustibili justifică reticenţa istorică a românilor faţă de plata impozitelor şi ideea adânc înrădăcinată că banii strânşi prin biruri sunt furaţi, iar nu folosiţi în interesul obştesc.

 • acum 8 ani

  Vă mulţumim, domnule Piţurcă!

  Vă mulţumim, aşa cum se cuvine, dar acum e timpul să plecaţi. Suntem convinşi că aţi făcut tot ceea ce aţi fost dumneavoastră în stare, tot ceea ce v-aţi priceput să faceţi, pentru a ne califica la Mondialul din Brazilia.

Vezi mai multe
Modifică Setările