Marina Stan

Marina Stan

 • acum 7 ani

  Tatăl nostru care eşti pe Facebook

  Încurcate sunt căile Domnului! Nu degeaba se spune aşa. Se pare că informaţia (în general) ne dăunează grav. Poate ar trebui interzisă. Sau poate noi ar trebui să facem nişte teste de... naivitate. Află cât de naiv eşti - nu te lăsa păcălit!

 • acum 7 ani

  Cum ar fi să…

  Am schimbat anul. Doar anul şi atât. Am rămas aceiaşi oameni cu visele noastre, pierduţi în măruntaiele Universului. Univers care din când în când ne vomită. Pe rând, atunci când i se apleacă.

 • acum 7 ani

  Exerciţiu de imaginaţie: Bine ai venit în România zilelor noastre, Ceauşescu!

  Aşa s-a trezit. În mijlocul Bucureştiului, în traficul infernal de la ora 18.00. Murdar, cu un sacou rupt în coate, cu pantalonii jigăriţi, cu părul vâlvoi şi uşor ameţit de haos. Se uita în stânga şi în dreapta. Claxoane, praf, gunoaie şi un maidanez. Era imaginea dezolantă pe care o avea în faţa ochilor.

 • acum 7 ani

  „Maimuţele nu ucid maimuţe”

  După ce am văzut de mai multe ori „Rise of the Planet of the Apes” (Planeta Maimuţelor: Invazia), am ajuns să văd şi continuarea „Dawn of the Planet of the Apes” (Planeta Maimuţelor: Revoluţia) şi nu-mi pare rău. E un film care merită văzut.

 • acum 7 ani

  Mofturile noastre şi marea

  Dacă unii dintre noi iubesc marea fiindcă se pot relaxa, alţii o văd doar ca pe un loc unde îşi pot face concediul şi pot concura cu ceilalţi. Şi nu vorbesc de vreo staţiune luxoasă, ci de simpla întindere de apă.

 • acum 8 ani

  Terapie cu… pisici

  Pisicile nu sunt doar subiecte de content pe Facebook care strâng mii de like-uri, ci şi subiecte de romane care fură zâmbete, cuceresc lumea şi îi ajută pe unii să treacă peste perioadele dificile din viaţa lor.

 • acum 8 ani

  VIDEO Protest faţă de desfiinţarea singurei Biblioteci Pedagogice Naţionale

  În jur de 50 de bibliotecari şi studenţi la Litere din Capitală au protestat marţi în faţa actualului sediu al Bibliotecii Pedagogice Naţionale „I.C.Petrescu”, de lângă Parcul Cişmigiu, cerând guvernanţilor să anuleze transformarea instituţiei cu o tradiţie de 133 de ani într-o secţie a Bibliotecii Centrale Universitare, aşa cum prevede ordonanţa Ministerului Educaţiei din decembrie 2013.

 • acum 8 ani
Vezi mai multe
Modifică Setările