Mădălina Barbu

Mădălina Barbu

 • acum 8 ani
 • acum 8 ani

  Patru semne care îţi arată că el nu este pregătit de căsătorie

  Iubitul tău ţi-a oferit toate dovezile posibile că te iubeşte, dar încă nu te-a cerut în căsătorie şi nici nu pare să se gândească la acest moment. Noi studii arată faptul că, în prezent, bărbaţii aşteaptă mai mult momentul portivit pentru a se însura.

 • acum 8 ani

  „Regula celor cinci secunde“ este un mit

  Atunci când eram mici, toţi credeam în Moş Crăciun, în Zâna Măseluţă sau aveam impreasia că tatăl nostru era mai puternic decât taţii altor copii. Când am crescut, am aflat că nu este deloc aşa cum ne imaginsem. Însă toate aceste exemple nu sunt singurele mituri după care ne ghidăm viaţa de zi cu zi, iar mitul „regulei de cinci secunde“ este unul dintre exemple.

 • acum 8 ani
 • acum 8 ani

  FOTO Cele mai ciudate poduri din lume

  Cele mai multe poduri sunt făcute pentru a transporta oameni sau vehicule dintr-un loc în altul. Dar unde mai este distracţia în toată această treabă? Astfel, mai mulţi arhitecţi şi ingineri şi-au lăsat imaginaţia să zburde atunci când au construit câteva poduri care au ajuns să fie unice, amuzante şi uimitoare.

 • acum 8 ani

  Care sunt ritualurile de dimineaţă ale persoanelor celebre şi influente

  Studiile arată că persoanele care se trezesc de dimineaţă sunt mult mai active, obţin note mai bune şi, în general, au rezultate profesionale mai bune. În ajutorul susţinerii acestor declaraţii vin directorii celor mai mari companii din lume care se trezesc înainte de ora şase. Experţii susţin că persoanele care optează pentru un asemenea stil de viaţă dorm mai bine şi sunt mai fericite.

 • acum 8 ani

  Sticlele de coniac care costă mai mult decât o excursie de lux la Paris

  Coniacul, pentru persoanele cu gusturi mai puţin rafinate, poate părea o băutură alcoolică, din cereale, cu gustul preluat de la butoaiele în care s-a învechit. Dar există şi pasionaţi, aşa cum a observat şi Tony Sachs, blogger pentru „Huffington Post“, care caută mereu aroma perfectă, astfel că devine extrem de importantă calitatea tipului de coniac pe care îl savurează, chiar dacă moftul bahic ajunge să aibă un preţ exorbitant.

 • acum 8 ani

  Problemele de sănătate cauzate de telefonul mobil

  Tot mai multe persoane, în special tinerii, deţin un telefon smartphone, pe care îl deschid, oricât de uimitor ar părea, de 150 de ori pe zi. Dar, de cele mai multe ori, nu avem în vedere câte neplăceri ne poate provoca acest obiect aparent inofensiv.

Vezi mai multe
Modifică Setările