Liviu Iolu

Liviu Iolu

Fost purtător de cuvânt al Guvernului Cioloş
 • acum 4 luni

  Dragnea la înghesuială

  Când ajungi la mâna UDMR, ca şef de partid aflat la putere, trebuie să începi să-ţi faci bagajele. Ultima scenă din Parlament arată că Liviu Dragnea este deja în acest punct.

 • acum 4 luni

  O sută de ani într-unul prost

  Sărbătorirea celor 100 de ani scurşi de la Marea Unire din 1918 a trecut fără să emoţioneze şi fără un proiect care să marcheze începutul următorului Centenar. „Marii“ oameni politici de azi au avut cu totul alte preocupări într-un an care putea fi un moment de reflecţie şi de pornit cîteva şantiere importante pentru cetăţenii României.

 • acum 5 luni

  Cum supravieţuieşte Dragnea

  Liviu Dragnea rămâne un supravieţuitor după două condamnări penale, mai multe revolte în propriul partid, contre cu preşedintele, izolare externă, apariţia unei valize cu documente care i-a spulberat toate minciunile şi un nivel de încredere infim în toate sondajele nemăsluite.

 • acum 5 luni

  Pe marginea prăpastiei

  Parcă niciodată în istoria României nu am avut la nivelul conducerii executive oameni mai puţin pregătiţi pentru funcţiile în care au fost numiţi. Numiţi de alţii care au fost aleşi direct, dar şi ei făcuţi din acelaşi aluat al incompetenţei, ticăloşiei şi lipsei de bun-simţ.

 • acum 6 luni

  Dăncilă şi tăcerea „nevinovată“

  Viorica Dăncilă - prima femeie care ocupă funcţia de premier în România - a răspuns cu o tăcere panicată şi cu o fugă strategică din faţa microfoanelor la o întrebare normală pusă de un jurnalist în ziua comemorării a trei ani de la tragedia din clubul Colectiv: „Ce le transmiteţi răniţilor şi victimelor din Colectiv?”

 • acum 6 luni

  Teodorovici citeşte cifrele invers

  Cutremurele nu pot fi prezise, dar lipsa de performanţă a Guvernelor PSD în atragerea fondurilor europene se vedea de pe lună încă de la începutul lui 2017. Până acum au pierdut deja peste 2 miliarde de euro, prin propria incompetenţă, însă continuă să dea vina pe guvernul tehnocrat, cel mai performant din acest punct de vedere dintre toate guvernele care s-au perindat pe la Palatul Victoria după aderarea la UE.

 • acum 6 luni

  Raportul lui Tudorel, o manevră ieftină

  Tudorel Toader e păcăliciul perfect ascuns în haine de universitar, profesor în Drept, rector, fost membru al CCR şi actual membru al Comisiei de la Veneţia. Raportul său, prin care declanşează procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazăr, este o compunere prăpădită în care se amestecă false argumente cu închipuiri.

 • acum 6 luni

  Un ministru şters

  „Acest mesaj va fi şters peste o oră“, scrie Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, pe Facebook în ziua în care Comisia de la Veneţia i-a dat ieşeanului peste degetele de prof. univ. dr. în Drept cu toate modificările legislative făcute în ultimul an. De fapt, ştergerea mesajului este un simbol pentru dispariţia acestui ministru ca specialist în domeniul său de activitate.

Vezi mai multe