Laurenţiu Ungureanu

Laurenţiu Ungureanu

 • acum 8 ani

  „S-a strigat «Bingo!»“: necrologul unui fenomen social

  Declanşatoare ale unei veritabile isterii, la sfârşitul decadei 1990 şi începutul anilor 2000, sălile de bingo par astăzi, cel mult, o curiozitate. Cele puţine încă deschise îşi duc sfârşitul previzibil într-o risipă totală, printre ecrane uriaşe şi microfoane de la care se citesc numerele extrase pentru o mână de oameni încă pasionaţi de joc

 • acum 8 ani

  Cum au primit partidele primele rezultate exit-poll: modestie la PSD, jale în PNL

  Primele rezultate exit-poll date publicităţii la ora 21.00, după închiderea secţiilor de votare, au fost aşteptate cu sufletul la gură de liderii partidelor. În timp ce social-democraţii s-au arătat mulţumiţi de scorul de peste 40% pe care l-au obţinut, liberalii au refuzat să comenteze. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a convocat, însă, pentru luni Biroul Politic al formaţiunii.

 • acum 8 ani
 • acum 8 ani

  Aceşti oameni care-ţi întind mâna

  „Weekend Adevărul“ redă, în tuşe groase, tabloul fenomenului care-a transformat România în sperietoarea Occidentului: miile de persoane care, zi de zi, cer pomană trecătorilor din marile oraşe.

 • acum 9 ani

  Femei diabolice. Sadica Ilse Koch, „Căţeaua de la Buchenwald“

  Ilse Koch a fost soţia lui Karl Otto Koch, comandantul lagărului nazist de concentrare de la Buchenwald. Beţia de putere a făcut-o însă mai celebră decât soţul său. „Căţeaua de la Buchenwald“, cum a fost supranumită sadica şefă a gardienilor de către prizonierii lagărului, orchestra cele mai obscene torturi: colecţiona pielea tatuată a deţinuţilor condamnaţi la moarte, din care confecţiona abajururi.

 • acum 9 ani
 • acum 9 ani

  Adrian Năstase, despre Sergiu Nicolaescu: „A existat o solidaritate între noi“

  Adrian Năstase îşi aminteşte cu nostalgie de rolul pe care regizorul Sergiu Nicolaescu l-a jucat în evoluţia sa ca om politic şi ca om, în general. „De la Sergiu Nicolaescu am învăţat cum poţi să îmbătrâneşti frumos Dumnezeu să-i ierte păcatele şi să-l odihnească!“, scrie fostul premier într-o postare pe blogul personal.

 • acum 9 ani
Vezi mai multe
Modifică Setările