Ionel Blănculescu

Ionel Blănculescu

Expert financiar
 • acum 7 ani

  OMV Petrom 2014 – definiţia superlativului în economie

  La o primă şi exigentă analiză a rezultatelor financiare ale OMV Petrom, pentru anul 2013, astăzi publicate pe site-ul companiei, rezultă fără îndoială elemente clare de performanţă economică, probabil unice la nivelul României, cu un cert factor multiplicator, pe toată orizontala economiei naţionale.

 • acum 7 ani

  Testul de bancabilitate

  Seria de eşecuri în procedurile de privatizare, pe care statul român le-a întreprins în ultimii 5 ani, care ce-i drept, au corespuns şi cu perioada de criză economică şi financiară, traversată de România, însă fără legătură directă, de cauzalitate, cu aceasta, m-a condus spre o introspecţie asupra acestui fenomen, atât de dăunător sănătăţii economiei naţionale.

 • acum 7 ani
 • acum 7 ani

  România, înecată-n sânge!

  Crima de proporţii împotriva întregii populaţii de câini comunitari, într-o ţară de sorginte africană – ţara noastră!

 • acum 7 ani
 • acum 8 ani

  Paradisurile fiscale - începutul sfârşitului!

  Încep acest articol, mulţumind Redacţiei Adevărul, pentru colegialul anunţ,  făcut cu ocazia numirii mele în funcţia de Consilier onorific al Primului Ministru al României, dl.Victor Ponta, în care s-a menţionat poziţia de blogger pe platforma adevărul.ro, alături de fotografia, care mă înfăţişează împreună cu unul dintre cei doi idoli ai mei, Nouriel Roubini.

 • acum 8 ani

  FMI, o nouă dovadă de ipocrizie

  Că FMI lucrează cu dublă măsură, nu cred că mai este un secret pentru nimeni. Că atunci când emite judecăţi despre patronul său, SUA, aflat în dificultăţi financiare, respectă regulile jocului, de asemenea, nu cred că este o surpriză.

 • acum 8 ani

  Barca Fan Club Bucarest, Ambasada FC Barcelona în România

  Cum de cele mai multe ori în luna decembrie se împlinesc cele mai frumoase gânduri şi dorinţe, iată că, atunci când Moş Crăciun încă îşi pregătea sania şi cadourile, la început de lună, un vis a devenit realitate şi anume, crearea în România a, aşa cum declara conducerea clubului catalan,  Ambasadei FC Barcelona în ţara noastră.

Vezi mai multe
Modifică Setările