Ion M. Ionita

Ion M. Ionita

Senior Editor
Vezi mai multe
 • acum 4 zile

  Ce va urma după decizia Curţii Constituţionale şi care e viitorul guvernării PSD

  Fără miniştri, fără majoritate sigură în Parlament, guvernarea PSD a propus ca soluţie un pact al bunăstării care să-i dea prilejul să acuze opozanţii politici că au de gând să taie pensiile şi salariile populaţiei după ce ar veni la putere. Dar decizia Curţii Constituţionale a adus lucrurile unde trebuie, un vot in Parlament care va decide soarta guvernului Dăncilă.

 • acum 12 zile

  Forumul Economic de la Krynica: cum se construieşte viitorul Europei în Carpaţi

  Viitorul se clădeşte pe idei, iar ideile au nevoie de dialog şi dezbatere pentru a se impune. La Krynica, în Carpaţii Polonezi, se întâmplă asta de 29 de ani. Forumul Economic din micuţa staţiune de munte a început după căderea comunismului destul de timid. Era greu să aduci oameni cu vederi diferite care să accepte să stea la aceeaşi masă.

 • acum 18 zile
 • luna trecuta

  România, un şir lung de erori umane care guvernează ţara

  Un şir lung de erori umane a ajuns România. Crimele de la spitalul de psihiatrie Săpoca sunt rezultatul unui şir lung de erori umane care putea fi evitat, spune ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea. La Caracal, de asemenea, ministrul Fifor a constatat acelaşi lucru, viaţa Alexandrei putea fi salvată dacă nu ar fi existat un alt şir de erori umane.

 • luna trecuta

  Ultimatumul ALDE, planurile domnului Tăriceanu şi răspunsul doamnei Dăncilă

  ALDE a dat termen doamnei Dăncilă ca până pe data de 20 august să restructureze guvernul. Pretextul este rectificarea bugetară cu care ALDE nu ar fi de acord şi, de asemenea, starea de incompetenţă a guvernului pe care ALDE a descoperit-o de curând. Până acum, ALDE nu a avut nicio problemă, nici cu bugetul, nici cu lipsa de competenţă. De ce i-a apucat grija tocmai acum?

 • acum 2 luni

  „Totul pentru infractori, nimic pentru cetăţeni!“

  Galaţi după Caracal. Fata minoră cu sângele şiroind era pe punctul să moară în faţa echipajului de Poliţie. Impasibili, poliţiştii au stat în maşină şi au privit. Atât. Merită sa mai plătim astfel de instituţii?

 • acum 2 luni
 • acum 2 luni
Vezi mai multe