Ion M. Ionita

Ion M. Ionita

Senior Editor
Vezi mai multe
 • acum 6 zile

  Supereroii guvernării Cîţu şi uraganul preţurilor din toamnă

  Declaraţiile liderilor PNL, aripa Cîţu, arată că nu au luat nicio clipă în calcul ieşirea USR Plus de la guvernare, deşi nu trebuia să fii un analist de geniu ca să-ţi dai seama că asta va urma în următoarea secundă după demiterea lui Stelian Ion. Aceeaşi supereroi nu înţeleg că următoarele luni vor aduce un şoc în viaţa românilor ce ar putea să-i arunce foarte departe de Palatul Victoria.

 • acum 12 zile

  Criza politică, manual de făcut praf o ţară

  Agenţiile internaţionale încep să dea semnale că instabilitatea politică de la Bucureşti va duce la scăderea ratingului de ţară, ceea ce va creşte costurile la care se împrumută România. Preţurile cresc semnificativ având la bază majorările facturilor la energie. Inflaţia este un record al ultimilor ani. Pandemia a reizbucnit în forţă.

 • luna trecuta

  Va supravieţui PNL propriilor alegeri?

  Ludovic Orban spunea acum câteva zile că se teme de intervenţiile exterioare în lupta internă din PNL, sugerând că tabăra sa ar fi supusă unor presiuni şi intimidări. Iată că ceva se întâmplă, dar cel atacat este Cîţu în persoană, nu vreun apropiat al lui Orban.

 • acum 2 luni

  O creştere economică de speriat

  Deja aflată în prim-planul european al creşterii economice în primele luni ale anului, România ar putea înregistra un record în 2021, cu o majorare de PIB de domeniul fantasticului. Sunt analişti care estimează această dinamică la un plus de 10%, performanţă ce ţinea până de curând numai de recordurile tigrilor asiatici, nicidecum de zona europeană.

 • acum 2 luni

  Un mesaj simplu, o victorie solidă

  Victoria detaşată a Partidului Acţiune şi Solidaritate în alegerile parlamentare de la Chişinău este una dintre puţinele veşti bune, în vremuri în care lumea s-a obişnuit cu veştile rele parcă fără de  sfârşit.

 • acum 3 luni
 • acum 3 luni
 • acum 3 luni

  Cum ajung liberalii să-şi taie singuri craca de sub picioare

  Ceea ce era de evitat în bătălia pentru putere din interiorul PNL se întâmplă cu vârf şi îndesat. Alegerile pentru şefia partidului programate în septembrie încep să producă pagube prin declaraţiile din ce în ce mai colorate şi loviturile tot mai dure schimbate între liderii celor două tabere. Întrebarea care se pune este ce mai rămâne din partid până în septembrie, dacă au luat-o de pe acum pe acest drum?

Vezi mai multe
Modifică Setările