Grigore Cartianu

Grigore Cartianu

Editor Public "Adevărul Grup"
 • acum 8 ani
 • acum 8 ani

  Mogulul care n-a vrut să fie mogul

  A murit Dinu Patriciu, la numai 64 de ani. Păstrez un mare regret: că nu am apucat să-i spun un „Mulţumesc“ apăsat pentru că timp de patru ani şi jumătate m-a suportat ca redactor-şef al ziarului său, „Adevărul“, deşi viziunea mea politică era diferită, pe alocuri diametral opusă, de viziunea sa.

 • acum 9 ani

  Oda prostiei

  Despre proşti şi prostie au scris multe condeie ascuţite, inclusiv poeţi de talia lui Mihai Eminescu. Dar subiectul este inepuizabil, astfel încât el a pus la treabă şi inspiraţia populară. Necazul este că niciun prost de pe lumea asta nu va recunoaşte că e prost. Şi, mai grav, nu-şi dă seama că e prost!

 • acum 9 ani

  Partidul Antinaţional Neliberal

  Cu o consecvenţă sinucigaşă, Partidul Naţional Liberal alunecă spre o politică iraţională, antidemocratică, antieuropeană, care pe alocuri atinge abjecţia. Exersând politica obrazului-gros, liberalii lui Antonescu par hotărâţi să devină o grupare nefrecventabilă. Ultimele întâmplări, venite în cascadă, confirmă faptul că PNL, sub comanda Marelui Chiulangiu, a apucat-o pe un drum înfundat.

 • acum 9 ani

  Coplata lui Bulă de la PNL

  Ministrul Sănătăţii, liberalul Eugen Nicolăescu, pare hotărât să demonstreze, cu propria-i persoană, ravagiile activismului politic asupra speciei umane.

 • acum 9 ani

  Europa ne impune cenzura. Felix ne apără de dictatura lui Barroso. Gâdea e la datorie. Despre sceleraţi şi trădători

  Fraţilor, se anunţă dictatură mare în Europa! Evadaţi de pe tărâmul mass-media pentru a-şi îndeplini sarcinile de serviciu la Ministerul Propagandei, slujbaşii Antenei 3 îşi iau în serios rolul încredinţat de Dan Voiculescu. Duşmanii poporului trebuie atacaţi, linşaţi, beliţi de vii dacă se poate, folosind toate mijloacele propagandei: minciuna, intoxicarea, diversiunea.

 • acum 9 ani

  Crin şi Ponta au orbul Varanului

  Raportul Comisiei Europene privind Justiţia din România spune clar: Puterea USL nu şi-a respectat angajamentele asumate faţă de Comisia Europeană şi, implicit, faţă de poporul român, beneficiarul politicilor stabilite prin parteneriatul Bucureşti-Bruxelles. Reacţia liderilor USL este halucinantă: dau cu pietre în Europa, redefinesc corupţia şi recurg la diversiuni pentru a-i face pe plac lui Dan Voiculescu.

 • acum 9 ani

  Ponta lansează "diversiunea EVZ" ca să acopere porcăriile Antenei 3

  Primul impuls a fost să-mi pun întrebarea: oare omul ăsta chiar şi-a pierdut minţile? Că de băut – vorba lui Ion Cristoiu – nu prea obişnuieşte să bea. Şi atunci, cum a putut recurge la o diversiune atât de grosolană precum scrisoarea adresată ziarului “Evenimentul zilei”?

Vezi mai multe
Modifică Setările