Emilian Isailă

Emilian Isailă

Jurnalist
 • acum 10 ani

  V-a dat Victor Ponta zăpada? Nu, a fost Moş Crăciun!

  Până la urmă, după ce trec alegerile şi zgomotul propagandei se stinge, rămânem sprijiniţi în lopeţi, uitându-ne cu admiraţie la muntele de zăpadă ridicat cu propriile braţe. Mergem la administraţia financiară şi ne plătim taxele. Facem calcule să ne ajungem cu banii de la o lună la alta, ne ducem la slujbă şi ne trăim viaţa.

 • acum 10 ani

  Nominalizare cu iz de suspendare

  Sub presiunea cererilor, USL pare a se descompune. Se întinde, se lăţeşte ca o epidemie ce cuprinde întreg parlamentul. În România, nimeni nu vrea să fie în opoziţie.

 • acum 10 ani

  Ce-am votat şi ce-a ieşit. De ce l-a sunat Victor Ponta pe Kelemen Hunor?

  Partidul condus de Victor Ponta se află în situaţia de a atrage de partea sa deputaţi şi senatori care-şi vor părăsi formaţiunile în schimbul unor funcţii. La această oră, mai degrabă ne îndreptăm spre un guvern PSD decât spre unul USL. Asta explică şi strălucirea din ochii domnului Dragnea. Liviu Dragnea.

 • acum 10 ani

  Şapte motive pentru care românii nu se duc la vot. Şi nu e vorba de vreme!

  Nu doar vremea rea contribuie la absenteismul masiv, ci, mai ales, criza majoră în care se zbate fiecare politician din România. Şi această criză nu are nicio legătură cu cea economică în care ne aflăm noi, toţi ceilalţi, ci cu cea morală. Dar cine mai e interesat de morală în prima zi de iarnă?

 • acum 10 ani
 • acum 10 ani

  9 decembrie, o zi fără învingători, dar cu mulţi învinşi

  Problema, în termeni reali, nu e a lui Traian Băsescu, ci a celui care poate forma o majoritate confortabilă în Parlament. De fapt, în spatele uşilor închise, e vorba de cine va avea cea mai mare influenţă asupra noilor aleşi - suspendacii sau suspendatul?

 • acum 10 ani

  Cum poate PSD să rămână la guvernare după 9 decembrie?

  Au fost suficiente câteva intervenţii ale locatarului de la Cotroceni pentru ca întreaga clasă politică să priceapă cine face jocurile. Acum, sub ochii noştri, se desfăşoară un ”concurs de frumuseţe” pentru poziţia de premier. Fiecare partid şi-a trimis candidaţii să-l seducă pe Traian Băsescu pentru a avea o şansă la poziţia de şef al Guvernului României.

 • acum 10 ani
Vezi mai multe
Modifică Setările