Diana Rusu

Diana Rusu

Jurnalist
 • acum 5 ani

  Stop-joc. Ce este cu adevărat putred în România?

  La curtea regelui Soare totul părea strălucitor; ţinutele aristocraţilor, bijuteriile marchizelor sau însuşi palatul celebrului Ludovic al XIV-lea. Admirăm până astăzi opulenţa fascinantă a acelor norocoşi ai sorţii. Şi totuşi, câţi dintre noi ne-am putea apropia de aceşti domni şi doamne fără ca simţurile noastre să fie oripilate?

 • acum 5 ani

  INTERVIU Expert egiptean: Netratarea cauzelor migraţiei va afecta Europa fără precedent

  Iată un avertisment care ne dă fiori, deşi scena Orientului Mijlociu marcată de conflicte sângeroase nu mai reprezintă o surpriză sau un breaking news pentru mulţi lideri din lumea noastră. Cu toate acestea, consecinţele luptelor ideologico-sectare care se dau în regiune apasă tot mai greu pe umerii Europei, scoţând la iveală un dureros eşec al politicilor de migraţie şi integrare.

 • acum 5 ani

  EXCLUSIV Interviu cu Dr. Joan Barata, expert catalan: Referendumul de independenţă, folosit într-un joc strategic pentru destabilizarea UE

  Doar o zi ne mai desparte de un moment crucial pentru viitorul Europei. Am discutat cu expertul juridic internaţional în probleme de libertăţi civile, fost consilier principal al Reprezentantului OSCE pentru libertatea de presei, dr. Joan Barata, despre ce se va întâmpla în Catalonia duminică şi de ce ar trebui să ne îngrijoreze precedentul creat în regiunea sa natală.

 • acum 5 ani
 • acum 7 ani

  Cel care trebuia să fie. „Urmaşul lui Merkel“, aşa cum l-am cunoscut

  O săptămână deosebit de tensionată pentru politica germană s-a finalizat luni dimineaţa cu un controversat acord de asistenţă financiară pentru Grecia. La scurt timp însă, cancelarul german Angela Merkel şi membrii formaţiunii CDU, aflată la guvernare, au primit o veste tragică: deputatul Philipp Missfelder, unul dintre cei mai străluciţi tineri politicieni ai Uniunii Creştin Democrate, s-a stins subit din viaţă la numai 35 de ani.

 • acum 8 ani
 • acum 8 ani
 • acum 8 ani

  Hamas, pe urmele Statului Islamic

  Şeful Agenţiei de Informaţii a Armatei americane (DIA), gen. Michael Flynn avertizat asupra pericolului distrugerii grupării Hamas, în contextul în care Orientul Mijlociu traversează o perioadă de haos, speculată intens de grupări mai radicale decât cea palestiniană, precum Statul Islamic.

Vezi mai multe
Modifică Setările