Dan Raluca

Dan Raluca

 • acum 10 ani

  UPDATE Traian Băsescu se întâlneşte la Bruxelles cu Jose Manuel Barroso, Viviane Reding şi Herman Van Rompuy

  Preşedintele Traian Băsescu face vineri o vizită de lucru la Bruxelles, în cadrul căreia se va întâlni cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, cu vicepreşedintele Comisiei Europene, comisarul european pentru Justiţie, Drepturi Fundamentale şi Cetăţenie, Viviane Reding, şi cu preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, anunţă Administraţia Prezidenţială.

 • acum 10 ani
 • acum 10 ani
 • acum 10 ani

  CCR: Antonescu - încă un mandat de preşedinte interimar, Băsescu - încă o suspendare

  După 13 ore de dezbateri, judecătorii Curţii Constituţionale (CC) au hotărât să amâne luarea unei decizii finale în privinţa referendumului până pe 12 septembrie. Scorul a fost de cinci la patru pentru invalidarea referendumului, dar pentru adoptarea unei decizii erau necesare şase voturi, potrivit Adevărul.ro. Astfel, magistraţii au cerut instituţiilor statului ca până pe 12 septembrie să fie reactualizate listele electorale. Până atunci, Crin Antonescu rămâne preşedinte interimar, iar Traian Băsescu preşedinte suspendat.

 • acum 10 ani

  Autoritatea Electorală a desemnat firma care oferă softul privind votul multiplu.  Listele electorale, verificate în două luni

  Firma XOR IT Systems a câştigat licitaţia organizată de Autoritatea Electorală Permanentă pentru softul privind votul multiplu la referendumul de demitere a preşedintelui Romaniei. Prin urmare, toate listele electorale ar urma să fie verificate în maximum 60 de zile. Cei care au votat de mai multe ori riscă, potrivit legii, de la şase luni la cinci ani de închisoare.

 • acum 10 ani

  Traian Băsescu: "Ţara se prăbuşeşte sub această dispută politică"

  Preşedintele Traian Băsescu a făcut, în această seară, de la sediul său de campanie, un apel la reconciliere, invitându-i pe politicieni să-şi schimbe atitudinea şi să acţioneze instituţional pentru restabilirea funcţionării statului în parametri democratici şi pentru redobândirea credibilităţii României pe plan internaţional.

 • acum 10 ani

  Şedinţa extraordinară a Consiliului General al Capitalei va fi reprogramată

  Şedinţa extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) care ar fi trebuit să aibă loc astăzi, la ora 13:00, va fi reprogramată. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Primăriei Capitalei, care au motivat decizia prin faptul că o mare parte a consilierii generali sunt în concediu.  

 • acum 10 ani

  Rezultatele referendumului provoacă demisii la vârful PNL

  Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi Cristian Adomniţei a demisionat astăzi din conducerea PNL ca urmare a rezultatului scrutinului de duminică, în urma căruia, potrivit legii, preşedintele suspendat Traian Băsescu ar urma să revină la Cotroceni. Deşi iniţial surse PNL anunţau că şi vicepreşedintele formaţiunii, Relu Fenechiu, ar fi demisionat din Biroul Naţional Permanent, acesta a negat informaţiile, dar a arătat că este dispus să facă acest lucru. 

Vezi mai multe
Modifică Setările