Cosmin Dima

Cosmin Dima

Consultant politic
 • acum 7 ani

  Mirajul omului politic „nou”

  Schimbarea clasei politice este ceva ce se aşteaptă, dar, totuşi, nu se mai întâmplă. Iar atunci când apar oameni politici „noi”, chiar şi tineri, parcă dezamăgesc şi se consumă mai repede decât cei rutinaţi. Şi astfel, împrospătarea mult aşteptată apare ca un inutil şi scurt exerciţiu de cosmetizare politică, ca un machiaj de proastă calitate aplicat din când în când.

 • acum 7 ani

  Aşa e în democraţie!

  Vă mai amintiţi de John Stuart Mill? „Asadar anumite reguli de conduită trebuie impuse, în primul rând cu ajutorul legii, iar în cazul nenumăratelor lucruri care nu pot face obiectul acţiunii unor legi, cu ajutorul opiniei publice”.(Despre Libertate)

 • acum 8 ani

  Boicot sau vot? Dileme şi probleme în spaţiul politic dâmboviţean

  Boicot sau vot? Pare a fi singura dilemă cu valoare politică ridicată din anosta campanie electorală pentru europarlamentarele din 25 mai 2014. Caragialiana întrebare „eu cu cine votez?”, la care cei interesaţi răspund, de obicei în cabina de vot, rămâne totuşi o constantă.

 • acum 8 ani

  Cătălin Predoiu aleargă spre Cotroceni cu al său Proiect de Ţară

  Am citit atent, cu creionul în mână, Proiectul de Ţară al lui Cătălin Predoiu. Este documentul de 6 pagini, apărut recent în presa online, cu care speră ca va seduce soldăţeii pedelişti (furnicuţe şi albinuţe găsim doar la PSD şi PNL) să-l susţină drept unic candidat al „adevăratei” drepte între celelalte drepte în alegerile prezidenţiale din 2014.

 • acum 8 ani

  PSD şi PNL- unde dragoste nu e, e com-pe-ti-ţi-e!

  Povestea de prietenie dintre Victor Ponta şi Crin Antonescu s-a născut în iarna lui 2011 odată cu formarea USL şi s-a topit progresiv pe parcursul a trei anotimpuri (iarnă, primăvară, vară) ale anului 2013.

 • acum 8 ani
 • acum 8 ani

  Nu vă panicaţi, pactul de coabitare e mort!

  Te gândeai că Victor Ponta şi Traian Băsescu se vor menaja până în 2014? Credeai că îşi vor bea cafeluţa dimineaţa, iar la prânz vor discuta în armonie teme de politică externă? Aveai impresia că normalitatea colaborării instituţionale va fi preferată conflictului? Îţi închipuiai că în ţară va fi linişte şi că nu vor mai exista scandaluri între preşedinte şi premier? Ei bine, atunci te-ai înşelat.

 • acum 8 ani
Vezi mai multe
Modifică Setările