Corina Iordache

Corina Iordache

Digital Specialist
 • acum 7 ani

  Despre Familia Regală, bune maniere şi alte lucruri fără dată de expirare

  Sandra Gătejeanu Gheorghe este Director de Protocol al Casei Regale a României şi, de curând, a publicat cartea „Eticheta regală”. „Aşa, şi?”, aţi spune. Cui îi mai pasă în ziua de azi de bune maniere, eleganţă şi solemnităţi când cei mai mulţi dintre noi suntem îngrijoraţi ce punem pe masă a doua zi?

 • acum 7 ani

  Ieşi din bula ta şi mergi la vot!

  Bunicul meu are o vorbă: „Eu n-am să apuc ziua în care n-or să mai fie ăştia la putere. Dar poate tu ai şanse“. Bine, vorba continuă, dar limbajul pe care îl foloseşte atunci când îşi spune părerile despre clasa politică e aproape la fel de vulgar precum aceasta însăşi.

 • acum 7 ani
 • acum 7 ani

  Experienţa a doi tineri care au plecat să muncească în America (I)

  „Să plece!“, mi-au răspuns amândoi în cor când i-am întrebat ce i-ar spune cuiva care îşi doreşte să plece în State. Ei doi sunt Mihaela şi Ştefan, doi prieteni care îmi sunt foarte apropiaţi. Fiecare a plecat pe rând singur cu „Work and Travel”, iar în urmă cu 2 ani au plecat împreună.

 • acum 8 ani

  Hingherul cel bun

  Sunt oameni care săvârşesc atâtea fapte bune şi care te fac să te întrebi... cum de pot? Cum de au timp? Cum de au energie? Intenţia de a ajuta cred că o avem toţi, dar ei o depăşesc şi trec la acţiune. Despre Cătălin Cornea puţini ştiu.

 • acum 8 ani

  Cine sunt românii care au creat Hickery Music - aplicaţia care ştie ce muzică preferi

  Când am intrat pe Hickery Music mă aşteptam să fie un fel de Zonga sau Deezer, dar în schimb am zis: This is the s*hit! Mi-a generat piesele mele preferate pe care le-am postat în ultimii 5 ani pe Facebook, după care, pe baza gusturilor mele în materie de muzică, mi-a recomandat alte melodii. Am închis jazzradio.com (când lucrez am nevoie de jazz!) şi am rămas în Hickery.

 • acum 8 ani

  Uniţi Salvăm...ce?

  De pe 1.09.2013 "Uniţi Salvăm" a devenit de la un strigăt la un motto al celor care în '89 încă habar n-aveau pe ce lume sunt. Ştiu că printr-o revoluţie s-au schimbat lucruri şi asta vor sa se întâmple şi acum, dar nu sub aceeaşi formă.

 • acum 8 ani

  Cum spargem zidul nepăsării?

  Cu ignoranţa nu te naşti, ci te molipseşti de ea de la cei din jur. Iar în România pare să fie epidemie de ignoranţă, de nepăsare, de mi-e "pohui"!

Vezi mai multe
Modifică Setările