Corina Fătu

Corina Fătu

Specialist Marketing
 • acum 7 ani

  O întâlnire pierdută

  În ultimele săptămâni, ceva ne-a unit: durerea colectivă. Aş vrea ca textul acesta să nu fie despre durerea pierderii, ci despre importanţa şi preţuirea întâlnirii dintre oameni, cel mai scump dar al lumii acesteia. Există un timp şi un spaţiu limitat pentru întâlniri, iar irosirea acestor momente nu face decât să aducă o cicatrice destinului.

 • acum 7 ani

  DRAGOSTE MODERNĂ Ce-i al tău e pus deoparte. Pentru alta

  „Oportunitatea este o pasăre care nu poposeşte niciodată.“ Povestea asta este una ca oricare alta. O iubire modernă cu un scenariu obişnuit, dar o noutate absolută pentru protagoniştii săi care cred că „iubirea noastră este unică“.

 • acum 7 ani

  De ce zâmbesc femeile

  André Malraux avea convingerea că Mona Lisa reprezintă „eternul feminin“ prin faptul că îmbină idealul de frumuseţe feminină greco-roman cu cel iudeo-creştin. Se vorbeşte mult despre cea mai faimoasă operă de artă datorită zâmbetului protagonistei. Mona Lisa, cea mai cunoscută figură feminină, zâmbeşte. O operă de artă renumită pentru zâmbetul său sau un zâmbet ca o operă de artă?

 • acum 7 ani

  „Lista unui visător“ - destinaţii pentru 2015

  Cu precizia unui ceas elveţian, de fiecare dată la începutul anului, deschid harta. Nu este vorba despre Google Maps, ci de o hartă veche pe care o am din vremea şcolii generale. O desfac pe podea şi atunci pământul mi se dezvăluie asemenea unei mari petreceri, cu locuri de vizitat şi oameni de descoperit.

 • acum 8 ani

  Incertitudene

  Einstein spunea: „Coincidenţa este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim“. Cu doi ani în urmă, am primit o moştenire: manuscrisele bunicului meu - poezii, însemnări, piese de teatru - din perioada petrecută în lagărele ruseşti. Coincidenţa face că, în anul acela, se împlineau 70 de ani de la bătălia de la Cotul Donului (1942), moment istoric important ce a marcat începutul anilor de prizonierat ai bunicului meu, Mircea Pavel.

 • acum 8 ani

  Skiathos şi o legendă

  Unele călătorii încep doar cu o hartă şi o legendă. Călătorul nu are mereu răbdare cu hărţile, uneori le ia drept înşelătoare şi le învinovăţeşte pentru alegerea unei căi greşite, dar are în schimb încredere în legende. Grecia este un amalgam de legende, mituri şi pietroaie laolaltă. Dacă ajungi însă în Skiathos, te crezi în paradis şi treci cu vederea peisajul arid şi pietros.

 • acum 8 ani

  FOTO Cund - satul „nu mă uita”

  Drumurile întortocheate duc la locuri simple. Cund, un sat pierdut de lume din judeţul Mureş, oferă o lume pastorală şi ancestrală. Aici viaţa se desfăşoară ca pe vremea bunicilor, iar timpul se scurge diferit. Oamenii locului trăiesc ghidaţi după soare, între fiecare răsărit şi fiecare apus.

 • acum 8 ani

  Budapesta, splendoarea Europei

  De curând, am vizitat Budapesta. Drumurile mele se mai intersectaseră de câteva ori cu cele ale capitalei Ungariei, dar de fiecare dată într-un mod fugitiv şi superficial. În vacanţa de 1 Mai am reuşit să zăbovesc patru zile şi să descopăr unul dintre cele mai frumoase oraşe din Europa.

Vezi mai multe
Modifică Setările