Antonio Momoc

Antonio Momoc

Conferenţiar universitar. Specialist în comunicare politică
 • acum 6 ani

  Câtă frică îi este lui Traian Băsescu de musulmani

  În logica democraţiei electorale, politicienii cu fler au văzut în criza refugiaţilor şi în învolburarea de pe internet oportunităţi de relansare. Printre ei, cel mai discutat la noi este cazul Traian Băsescu.

 • acum 6 ani
 • acum 7 ani

  VIDEO House of Cards şi „glonţul de argint”

  În seara primei confruntări dintre Ponta şi Iohannis am declarat pentru „Adevărul” că Ponta a plagiat scena din serialul „House of Cards” în care congresmenul Frank Underwood, interpretat de Kevin Spacey, îi solicita oponentului, în direct pe un post naţional de televiziune, să îi ceară scuze soţiei pentru o falsă problemă.

 • acum 8 ani

  De ce merg la vot la alegerile europarlamentare

  În condiţiile unei prezenţe la urne estimată la cel mult 30% dintre cetăţenii cu drept de vot, există voci care susţin boicotul la alegerile europarlamentare din 25 mai ca formă de sancţiune a clasei politice. Alţii susţin anularea votului ca instrument de presiune pentru reforma legilor electorale şi a partidelor politice. Am colectat aici o serie de păreri şi argumente ale celor care susţin participarea la alegerile europarlamentare.

 • acum 9 ani

  „Pozitia copilului” ca film patriotic

  În ultimii ani, atunci când am sărbătorit premiile internaţionale acordate filmelor româneşti, am celebrat de fapt neajunsurile societăţii noastre povestite cu mijloace cinematografice. Trofeul Ursul de Aur acordat peliculei „Poziţia copilului” la cea de-a 63-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin a fost primit la rândul său cu mult entuziasm, cu urale, cu like-uri şi share-uri pe Facebook, pe Twitter şi în blogosferă.

 • acum 9 ani

  Campania electorală trece, parlamentarii rămân

  „Noi avem 75% oameni noi!" Acesta a fost sloganul de campanie al Alianţei România Dreaptă şi strategia de re-poziţionare a PDL în campania pentru alegerile parlamentare. Dar votul împotriva PDL din 9 decembrie nu i-a oprit pe oamenii vechi ai PDL să intre în Parlament.

 • acum 9 ani

  Cronica unei anti-campanii electorale pentru alegerile parlamentare

  Campania electorală pentru alegerile generale din 2012 a fost sublimă, dar a lipsit cu desăvârşire. A lipsit din centrul atenţiei oamenilor obişnuiţi. A fost mai ternă, mai monotonă şi mai anostă decât niciodată. Şi, dacă în acest weekend nu ar fi fost alegerile parlamentare, probabil că nici nu ne-am fi dat seama că în România a avut loc o campanie.

Vezi mai multe
Modifică Setările