Alexandra Tătaru

Alexandra Tătaru

Profesor, publicist
 • acum 7 luni

  Aşa să ne ajute Dumnezeu!

  Am trecut prin toate furcile şi chingile, în final am reuşit. Vreau să mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi în noi.

 • acum 1 an

  Ştie cineva cât va dura distanţarea asta socială?

  Voi vă imaginaţi că virusul ăsta distruge tot ceea ce înseamnă emoţional şi uman la noi? Nu ştiu dacă teama de infectare şi tot ceea ce se întâmplă prin spitale acum este perceput de oameni ca fiind foarte grav, mai ales în lipsa certitudinii în ceea ce priveşte viitorul.

 • acum 1 an

  Jurnal de autoizolat

  Hey! Bună, nu ne-am mai văzut şi auzit/citit demult. Cum vă simţiţi? Eu sunt bine, mulţumesc pentru gând, sunt la izolare.

 • acum 1 an

  Homo sapiens supravieţuitorul şi miraculosul „bici“ de stârpit dinozaurii postdecembrişti

  Se apropie alegerile locale. Luptele interne au început demult. Fotoliile sunt prea multe dar, în acelaşi timp, insuficiente. Partidele mari, PSD şi PNL, atacă vehement partidele mici, încă de la europarlamentare. E greu să simţi că-ţi bate careva pe umăr, nu-i aşa? Le place ăstora bătălia cu „piticii curajoşi“ mai ceva decât disputa cu dinozaurii „fricoşi“.

 • acum 1 an

  Trei decenii de ipocrizie

  Abia aşteptam să merg în excursie cu colegii de clasă. Am economisit toţi banii pentru gogoşile zilnice, câte un leu şi 25 de bani sau 3, 75 lei pentru câte un ecler.

 • acum 1 an

  Cum să exişti fără Geografie?

  Aş vrea să vă povestesc despre Geografie. Acea geografie scoasă ca disciplină din sfera examenelor de final de ciclu şcolar, gimnazial sau liceal. De ce? Din punctul LOR de vedere pentru că nu ar fi ştiinţă, ci o disciplină oarecare, "aruncată" în sfera domeniului "Om şi Societate".

 • acum 1 an
 • acum 2 ani

  Şi eu sunt Alexandra

  Se nimereşte să mă numesc la fel, dar nu înseamnă că pot compara ceva sau cântări ceva în toată povestea asta. O dramă care răscoleşte România acum. Alexandra era un copil, iar noi, toţi, suntem copiii părinţilor noştri. Toţi avem un nume şi o viaţă care trebuie să se sfârşească doar în mod natural.

Vezi mai multe
Modifică Setările