Bogdan Dinu

Bogdan Dinu

Blogger
 • acum 5 luni

  2,50 lei, preţul umilinţei

  E greu să fii ploieştean dacă nu eşti obişnuit să fii luat de prost. Te înveţi să achiţi sume exagerate unor oameni care nu te iau în serios, în speranţa că serviciile pentru care plăteşti se vor ridica la nivelul aşteptărilor tale.

 • acum 6 luni

  Cum am supravieţuit examenului de Bacalaureat

  A început şcoala de câteva zile şi deja îi văd pe proaspeţii viitori absolvenţi cum se lasă copleşiţi de emoţii şi de stres din cauza examenului de Bacalaureat. Cred că e momentul oportun să vă împărtăşesc din experienţa mea recentă cu examenul maturităţii.

 • acum 9 luni

  Le-am dat francezilor exact ce îşi doreau: notorietate şi dezbinare

  În revista satirică franceză „Charlie Hebdo” apare o caricatură (produsă în maxim zece minute) care o înfăţişează pe Simona Halep în finala Roland-Gaross. Ilustraţia o arată pe Simona cu trofeul în mâini, strigând „Fier vechi, fier vechi”. Ore mai târziu, toată ţara a sărit în aer de supărare că de ce, dom'le, „se ia francejii” de noi.

 • acum 11 luni

  Cine sunt tinerii care transformă pasiunile în afaceri de succes

  Vremurile se schimbă, la fel şi mentalităţile tinerilor pe care îi întâlneşti pe stradă, în autobuz sau la magazinul din colţ. Noua generaţie nu vrea să se angajeze numai de dragul banilor, indiferent că domeniul în care lucrează îi face sau nu fericiţi, ci manifestă o deschidere către antreprenoriat.

 • acum 12 luni

  Trei lucruri pe care vreau să le văd la următoarea Înviere

  Ca în fiecare an, am ales să particip la slujba de Înviere. Au fost cel puţin trei lucruri pe care aş fi vrut să le văd (şi) anul ăsta, dar care sper să o să se întâmple data viitoare. Le-am scris cât mai pe scurt, că nu are niciun rost să lungim vorba.

 • acum 1 an

  De ce să se închidă şcolile? Păi pe vremea mea...

  Salut, Internet! Numele meu este Bogdan şi sunt elev în clasa a XII-a în Ploieşti. În judeţul meu nu au fost închise şcolile, în oraşul în care locuiesc nu a fost dată zăpada de pe drum, iar patinajul artistic este o probă obligatorie pentru toţi pietonii, deoarece autorităţile nu se ocupă corespunzător de treaba asta cu „iadul alb”.

 • acum 1 an

  Scandalul între adolescenţi e noul trend pe Internet?

  Ne hrănim cu bârfe şi cu scandaluri, băgăm certuri în sânge. Nu ne place să intervenim ca să aplanăm un conflict, indiferent că e vorba de cele de amploare în care pot exista repercusiuni serioase sau de cele ridicole în care îţi pierzi zâmbetul tâmp de pe faţă dacă le întrerupi, că doar eşti fanul lor. Cel mai rău e că nu eşti singurul.

 • acum 1 an
Vezi mai multe