Tudor Stanciu

Tudor Stanciu

Avocat
 • acum 8 ani

  Securitatea cibernetică - ce-am avut şi ce-am pierdut

  Parlamentarii au mutat votând, fie prin ignoranţă tradusă în scurgerea termenului în care puteau emite o opinie, fie într-o unanimitate demnă de o înfrăţire politică naţională, pentru adoptarea Legii securităţii cibernetice. Societatea civilă, alături de o parte a aceloraşi parlamentari (?), a contracarat prin punerea la stâlpul infamiei şi introducerea în discurs la termenului de "securism informatic". O să ne caute SRI-ul în My Computer?

 • acum 8 ani

  Victor Farfuridi, Klaus Brânzovenescu şi Năpasta jurnalistică

  A fost una dintre cele mai bune piese de teatru la care nu am plătit bilet, dintre cele la care am asistat pănă acum. Dar, în acelaşi timp şi în retrospectivă, a fost şi dintre acele reprezentaţii al cărei spectator nu mi-aş fi dorit să fiu, nici plătit.

 • acum 8 ani

  Masacraţia

  E o prevedere în materie civilă care spune că drepturile unui copil sunt recunoscute încă de la concepţia acestuia. Aseară, a apărut o excepţie de la această regulă, născută dintr-o practică politică care poate scădea masiv rata natalităţii în România: poate alte drepturi, nu şi cel la vot.

 • acum 8 ani

  De ce îmi anulez votul

  Nu sunt anarhist, nici nu fac asta de ieri, de azi, şi pare-mi-se că nu sunt singurul. Câteva motive, mai jos, că e momentul.

 • acum 8 ani

  Doi într-unul

  Sunt unele lucruri, pe cât de neaşteptate, pe atât de dorite, o dorinţă plasată între incompatibilitate cu ce este în jurul nostru şi dârzenie de a-i găsi un loc acolo.

 • acum 8 ani

  Moştenirea Simonei

  Pe lângă statistici privind numărul de copii care se vor apuca de tenis ca urmare a realizărilor Simonei, mai important este câţi ne vom apuca să facem ceva.

 • acum 8 ani

  (Mic)Romania

  Arunca un roman in orice colt al planetei si va construi ceva, cumva. Arunca un roman in propria lui tara si va reusi sa demonteze tot, oricum.

 • acum 8 ani
Vezi mai multe
Modifică Setările