Zoofilul Manuel s-a distrat cu un căţel: bărbat arestat după ce a violat un câine Chihuahua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manuel Ramon Gonzales şi-a agresat sexual câinele Chihuahua (nu este ilustrat) FOTO: Mirror.co.uk
Manuel Ramon Gonzales şi-a agresat sexual câinele Chihuahua (nu este ilustrat) FOTO: Mirror.co.uk

Un bărbat din Florida în vârstă de 61 de ani a fost arestat după ce soţia a depus plângere la poliţie că a violat câinele din rasa Chihuahua al familiei. Zoofilul a fost surprins de camerele de supraveghere din casă.

Manuel Ramon Gonzalez, un bărbat în vârstă de 61 de ani, a fost surprins de camerele de supraveghere din casă în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu animalul de companie al familiei, un câine din rasa Chihuahua. Soţia a fost cea care a vizionat filmul şi l-a reclamat pe bărbat la poliţie.

Serviciul pentru protecţia animalelor a fost sesizat şi el în acest caz, iar angajaţii acestuia au constatat că patrupedul a fost traumatizat fizic şi că ar fi încercat să fugă de acasă de mai multe ori.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi a fost condamnat la 100 de zile de închisoare pentru cruzime asupra animalelor. Soţia a iniţiat demersurile pentru divorţ.

Zoofilia este pedepsită în Florida cu până la un an de închisoare şi o amendă de până la 5.000 de dolari, dar Manuel Gonzales a reuşit să ajungă la o înţelegere cu procurorii şi a scăpat cu o pedeapsă mai mică.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite