Viral pe TikTok: Gestul exagerat făcut de o tânără din disperarea de a se împăca cu fostul iubit

Viral pe TikTok: Gestul exagerat făcut de o tânără din disperarea de a se împăca cu fostul iubit

Foto: Mirror.co

Într-un videoclip devenit viral pe Ti Tok, o tânără susţine că şi-a organizat o nuntă falsă şi chiar a angajat un fotograf pentru a surprinde „momentele speciale”, doar pentru a vedea dacă fostul ei iubit o va contacta.

“Îmi amintesc de momentul în care mi-am falsificat propria nuntă şi am avut o şedinţă foto profesională, astfel încât fostul meu iubit să mă contacteze”, a susţinut ea potrivt Mirror.co.

Tânăra ar fi închiriat un local într-o zonă de echitaţie şi a convins pe cineva să joace “rolul soţului” pentru ziua cea mare. 
 
Ea a postat apoi fotografiile pe Instagram, în speranţa că „scânteia” se va reaprinde.
 
Îmbrăcată într-o rochie albă, cu un voal lung, machiată profesional şi cu un buchet imens de flori albe, ea a pozat alături de „mirele îndrăgostit”.
 
Dar, din păcate pentru ea, planul nu a funcţionat.
 
„Cel mai rău este că s-a uitat la fotografii şi nu mi-a scris nimic”, a dezvăluit ea în videoclipul postat pe TikTok. 
 
@dieschaklin

Worst part is he watched my story and still didn't reach out 🥴🥴🥴 #fyp #sundayroutine#styleinspo #dayinmylife #foryou #godblessme #godhelpme

♬ Insane - Summer Walker
De când a fost postat, videoclipul a strâns peste 285.000 de aprecieri şi mii de comentarii de la oameni care au fost atât impresionaţi, cât şi şocaţi de ideea ei. 
 
“De ce ţi-ar scrie în ziua nunţii tale?”, s-a întrebat cineva.
 
„Ce i-ai fi spus dacă ţi-ar fi scris cu adevărat? Care era planul tău în situaţia asta?”, s-a întrebat altcineva.
 
“Şi eu am făcut asta şi chiar a funcţionat; mi-a scris şi mi-a spus să opresc nunta, apoi mi-a cerut să mă căsătoresc cu el. Tot ce ai nevoie e doar cantitatea potrivită de nebunie”, a susţinut o altă persoană.
 
“Mi-am falsificat înmormântarea!”, a mai spus cineva.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările