VIDEO Zambia: un bărbat s-a lăsat mâncat de hiene ca să fie bogat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a renunţat de bunăvoie la organele sale genitale şi la trei degete de la unul din picioare după ce un vraci i-a spus că asta îl va îmbogăţi.

Chamangeni Zulu, în vârstă de 24 de ani, din Malawi, a fost internat la Spitalul din Chipata (în Zambia, lângă graniţa cu Malawi) după ce a lăsat o hienă să-i mănânce bărbăţia.

Zulu a declarat pentru cotidianul „Times of Zambia“ că şi-a sacrificat organele genitale cu certitudinea că asta îl va umple de bani. „Am întâlnit un vraci care mi-a spus că cea mai bună cale de a mă îmbogăţi este să-mi sacrific părţi din corp. Am fost instruit să merg dezbrăcat în tufişurile din Zambia. Am mers, iar o hienă mi-a mâncat trei degete de la picioare şi bărbăţia”, a declarat credulul bărbat.

Zulu a mai adăugat că vraciul nu s-a exprimat foarte clar şi că el nu a priceput că va pierde acele părţi din corp pentru totdeauna. Doctorii care îl îngrijesc pe bărbatul rănit, adus la spital de câţiva ofiţeri de poliţie, au declarat că starea acestuia este stabilă.

Zambia: un bărbat s-a lăsat mâncat de hiene ca să fie bogat

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite