VIDEO Cât de tare are capul spărgătorul uman de nuci?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediţia din acest an a unei sărbători dedicate tinerilor din Pakistan, Punjab Youth Festival, le-a rezervat o adevărată surprinză nu numai concurenţilor, care au încercat să doboare nu mai puţin de 100 de recorduri, ci şi publicului.

Mohammad Rashid a dobândit porecla Spărgătorul de nuci după ce a reuşit performanţa să facă praf 155 de nuci într-un singur minut folosindu-se de propria frunte. Proba a presupus ca pe o masă lungă să fie înşirate două rânduri de nuci, iar la semnalul „Start!“ concurentul a pornit ca din puşcă să fărâmiţeze „inamicul“.

Chiar dacă după acest tur de forţă s-a ales cu o tăietură fix în frunte, bărbatul a uitat de orice durere de cap bucuros că a doborât recordul anterior, de 44 de nuci sparte în 60 de secunde, conform ABC News. 

Oficialii de la Cartea Recordurilor analizează deocamdată toate informaţiile pentru a înregistra reuşita pakistanezului.  În timpul festivalului se pare că a mai fost stabilit un record, după ce 30.000 de persoane au format cu ajutorul propriilor trupuri cel mai mare steag naţional.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite