VIDEO Un rechin se zbate violent în urma bărcii care îl tractează cu viteză prin apă, în timp ce pescarii râd. Autorităţile americane au deschis o anchetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile din Florida, SUA, au deschis o anchetă privind un videoclip publicat pe internet în care un grup de pescari se distrează şi râd în timp ce tractează cu o barcă rapidă un rechin care pare că se zbate violent în urma ambarcaţiunii. Imaginile sunt greu de urmărit.

Potrivit CNN, autorităţile din Florida i-au identiifcat deja pe pescarii din imagini, dar nu le-au făcut publică identitatea, motivând că ancheta nu este definitivată. Deocamdată nu este clar dacă rechinul era deja mort când a fost filmat clipul şi nici dacă pescarii au încălcat vreo lege.

Totuşi, activiştii din domeniul apărării drepturilor animalelor au criticat comportamentul bărbaţilor spunând că atitudinea lor este cel puţin lipsită de respect.

Imaginil eau fost date publicităţii de un pescar profesionist, activist in domeniul conservării faunei oceanice, care a povestit că a primit imaginile chiar de la bărbaţii care apar în clip, care doreau să se laude şi să împărtăşească şi altora o experienţă de care ei erau mândri. Activistul a povestit pentru CNN că după ce le-a transmis pescarilor că va publica imaginile şi că dezaprobă total ceea ce au făcut, aceştia i-au trimis o fotografie în care din rechin mai rămăsese capul şi o parte din corp, iar poza ar fi fost făcută la finalul cursei de viteză cu rechinul legat în urma bărcii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite