VIDEO Ce păţesc teroriştii ISIS când „sâcâie“ un avion rusesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clipurile de propagandă ISIS prezintă o imagine diferită faţă de ce se 
întâmplă pe câmpul de luptă / Foto: Arhivă
Clipurile de propagandă ISIS prezintă o imagine diferită faţă de ce se întâmplă pe câmpul de luptă / Foto: Arhivă

Un clip insolit ilustrează faptul că nu toţi jihadiştii din Statul Islamic folosesc cu îndemânare arsenalul militar pus la dispoziţie de Abu Bakr al-Baghdadi. Astfel, în imagini se poate observa cum teoriştii trag mai multe focuri în aer, încercând să doboare un avion rusesc, iniţiativă care se întoarce împotriva lor.

Clipurile de propagandă ale Statului Islamic, regizate profesionist până la ultimul detaliu, prezintă o imagine complet diferită faţă de ce se întâmplă de fapt pe câmpul de luptă.

După ce mai mulţi combatanţi ai Statului Islamic remarcă apariţia unui avion Suhoi deasupra teritoriului ISIS, aceştia încep să tragă în direcţia avionului, fapt ce atrage atenţia piolotului rus care acceptă ”provocarea” unei confruntări cu combatanţii ISIS.

Momentul cel mai hazliu al video-ului înfăţişează unul dintre jihadişti care obervă ceva desprinzându-se de avion şi le spune celorlalţi ”Allah este mare, ne ajută, cad componente din avion”, afirmaţie la care, în replică, un alt jihadist adaugă: ”Nu cad componente din avion, aia este o bombă”.
 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite