VIDEO Un bărbat a fost ucis de elicopterul care venise să-l salveze din junglă, după ce se prăbuşise cu propriul elicopter cu şapte zile în urmă

VIDEO Un bărbat a fost
ucis de elicopterul care venise să-l salveze din junglă, după ce se prăbuşise cu propriul
elicopter cu şapte zile în urmă

Bărbatul a fost secţionat de elicea elicopterului venit să-l salveze

Un video, care a fost difuzat pe reţelele sociale, arată momentul în care supravieţuitorul unui accident aviatic este ucis de elicea elicopterului venit să-l salveze, informează „The Sun“.

Doi bărbaţi au rămas blocaţi, timp de o săptămână, într-o zonă deluroasă din Cauca, Columbia, după ce elicopterul pe care îl pilotau s-a prăbuşit.

Momentul în care s-a încercat salvarea lor a fost surprins într-un video care a ajuns pe reţelele sociale. În primele momente, se poate vedea cum bărbaţii fac semne elicopterului de salvare, care începe să coboare la sol. Însă, după câteva secunde, aeronava a suferit o „răsturnare dinamică“. Pilotul s-a străduit să controleze aterizarea pe dealul abrupt, însă elicopterul s-a înclinat lateral şi s-a prăbuşit.

Incidentul a avut consecinţe devastatoare: elicea elicopterului l-a lovit pe tehnicianul Ivan Andres Lopez Londono, bărbatul în cămaşă albă care ridicase mâinile în aer. Acesta a murit imediat. Londono lucra la compania de elicoptere Heli Fly, unde se ocupa de întreţinerea aeronavelor.

Celălalt bărbat, pilotul Juan Carlos Alvarez Hernandez, care pilota elicopterul venit să îl salveze, s-a ales cu o rană la încheietura mâinii şi cu vânătăi.

Autorităţile au lansat o investigaţie în cazul morţii tragice, care a avut loc duminica trecută.

ATENŢIE! Imagini care vă pot afecta emoţional.

Citeşte şi: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: