VIDEO Momentul în care o femeie îşi face nevoile într-un restaurant din Canada şi aruncă spre un angajat cu fecale. Ce a stârnit reacţia furioasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O înregistrare video surprinsă într-un restaurant Tim Hortons din Langley, Columbia Britanică (Canada), a devenit virală pe reţelele sociale. Imaginile prezintă o femeie care strigă ceva la adresa unui tânăr angajat, apoi îşi dă pantalonii jos şi îşi face nevoile chiar în mijlocul localului.

Înfuriată de faptul că nu a fost lăsată să folosească toaleta unui restaurant, o femeie a recurs la un gest extrem. Şi-a dat pantalonii jos şi şi-a făcut nevoile chiar în mijlocul localului.

În pofida acestui gest, angajatul îşi păstrează calmul. În schimb, femeia devine şi mai nervoasă, aruncând mizeria lăsată pe jos în direcţia angajaţilor şi luând-o apoi la fugă.

După câteva zile de întrebări în legătură cu motivele femeii, vice.com scrie că ea a recurs la acest gest de protest din cauza faptului că nu a fost lăsată să folosească toaleta restaurantului.

Potrivit National Post, femeia a fost reţinută pentru scurt timp şi urmează să se prezinte în faţa unei instanţe. Poliţia nu a precizat acuzaţiile formulate împotriva ei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite