VIDEO Imaginea de pe Marte care a stârnit controverse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: i4u / Dovada că pe Marte s-a purtat o bătălie între extratereştri este o rocă în formă de pantof
Foto: i4u / Dovada că pe Marte s-a purtat o bătălie între extratereştri este o rocă în formă de pantof

O rocă de pe Marte, în formă de pantof, a dat naştere mai multor teorii ale conspiraţiei. Una dintre acestea susţine că misterioasa descoperire reprezintă o formă de încălţăminte, dovadă certă a unui război între specii extraterestre pe Planeta Roşie.

Imaginea cu roca în formă de pantof a fost localizată pe 24 august 2016 şi datează din 2013, iar Nasa a identificat-o dintr-un grup de fotografii făcute în urmă cu 3 ani, cele mai multe dintre acestea înfăţişând roci răspândite haotic pe Marte.

”Pantoful” descoperit este parte din solul fotografiat şi a dat naştere unei adevărate enigme, dacă nu cumva este un tip de încălţăminte?

Totuşi, deşi imaginaţia umană poate construi explicaţii dintre cele mai fanteziste în legătură cu eventuala provenienţă a acestei bucăţi de rocă, specialiştii susţin că nu se pune problema ca în spatele acesteia să se ascundă mărturia vieţii extraterstre pe Planeta Roşie.

Cu toate acestea, mai multe voci au început să aducă interpretări demne de teoria conspiraţiei, susţinând că această rocă este urma incontestabilă a unui model de încălţăminte de la un extraterestru care a murit pe Marte în timpul unui război. Astfel, această rocă dovedeşte că există facţiuni rivale de extratereştri, potrivit i4U.com.

Mai departe, se presupune că această rămăşiţă relevă şi natura sângeroasă şi brutală a conflictului marţienilor, o luptă fără menajamente.

Ei bine, alte interpretări adaugă chiar varianta că ”roca-pantof” ar aparţine regelui marţienilor care se crede a fi participat în bătălie, unde este posibil să-şi fi pierdut încălţămintea.
 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite