VIDEO Gemeni panda, născuţi la o rezervaţie din sud-vestul Chinei

VIDEO Gemeni panda, născuţi la o rezervaţie din sud-vestul Chinei

O femelă de panda gigant, în vârstă de 10 de ani, de la Centrul de Cercetare şi Protecţie a Urşilor Panda Gigant din Wolong, China, a dat naştere unei perechi de gemeni într-o rezervaţie naturală din provincia Sichuan (sud-vestul Chinei) în primele ore ale zilei de joi, relatează Xinhua.

Puii sunt cei mai grei gemeni de panda la naştere din momentul în care greutatea acestora a început să fie înregistrată. Gemenii, un mascul şi o femelă, cântăresc 181,7 grame şi, respectiv, 220 de grame, a declarat Luo Bo, un responsabil de la baza de creştere a urşilor panda Bifengxia din oraşul Ya'an.

În general, la naştere, un panda cântăreşte circa 150 de grame, a adăugat Luo, precizând că este rar ca ambii gemeni să aibă o greutate de peste 180 de grame, potrivit Agerpres.

"Greutatea din ce în ce mai mare a nou-născuţilor ne arată că mamele lor sunt sănătoase şi mănâncă bine", a precizat responsabilul menţionat.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările