VIDEO Poneiul ce trece printr-o criză de identitate: „Leul” Luma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pneiul Luma împreună cu dresoarea Mellie Philippot. FOTO: Barcroft Media
Pneiul Luma împreună cu dresoarea Mellie Philippot. FOTO: Barcroft Media

Un mic ponei, dar cu o mare încredere de sine, a fost vedeta favorită a Spectacolului Calul Anului, ce s-a desfăşurat în această săptămână la Birmingham, Marea Britanie. Cu ocazia celei de-a 65-a aniversări a evenimentului, poneiul cu numele de scenă Leul Luma a oferit privitorilor un spectacol inedit.

Leul Luma de opt ani a fost dresat încă de la primii trei ani de viaţă să-şi evidenţieze latura sălbatică îmbinată cu cea artistică şi să le folosească pentru divertismentul oamenilor. Deghizat într-un mod creativ într-un leu, ceea ce i-a adus faima, micul Luma îşi îndeplineşte numărul sub îndrumarea atentă a instructoarei Melie Philippot.

„Suntem siguri că personalitatea minunată a Leului Luma va străluci peste luminata şi uimitoarea Arenă Internaţională Andrews Bowen şi dimensiunea lui redusă nu va fi o piedică în calea distracţiei audienţei de 9.500 de oameni”, a spus amfitrioana Helena Pettit, înainte de înceăputul spectacolului.

În total sunt aşteptaţi 60.000 de vizitatori care să ia parte la evenimentele organizate de evenimentul din acest an. Concursul final va avea loc duminică şi presupune o întrecere între 1.600 de cai.

 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite