VIDEO Un autocar românesc, pericol pe străzile din Ungaria. A fost surprins tractând o remorcă, un microbuz şi un autoturism pe platformă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer din România a devenit viral în Ungaria, după ce a fost filmat tractând cu un autocar nu mai puţin de trei alte vehicule: o remorcă de bagaje, de care era prinsă un microbuz, iar de acesta la rândul lui era prinsă o platformă pe care se afla un autoturism.

Potrivit Info Trafic 24, autocarul era înregistrat în România, în judeţul Satu Mare.

Momentul care se putea încheia tragic a fost surprins de către camera de bord a unui conducător auto, care l-a postat pe un site de socializare. Clipul original a înregistrat în doar câteva ore aproape 200.000 de vizualizări, stârnind reacţii puternice printre utilizatorii reţelei de socializare din Ungaria.

„Pe tot parcursul anului, vecinii din Ungaria s-au confruntat cu tot felul de improvizaţii ale românilor în materie de transporturi, multe vizând maşini şi trailere suprapuse. Imaginile au ajuns rapid virale pe paginile de socializare, mai ales cele destinate supravegherii traficului rutier. Inclusiv poliţiştii au precizat că vor urmări cu atenţie astfel de incidente şi i-au rugat pe şoferi să raporteze situaţiile pe care le surprind în trafic”, afirmă reprezentanţii Info Trafic 24.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite