VIDEO Cum arată bărbatul care îşi injectează ulei sintetic în muşchi. Obiceiul este însă foarte periculos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Brazilia îşi riscă viaţa injectându-şi un amestec de ulei în muşchi ca să arate precum Incredibilul Hulk, relatează The Sun.

Valdir Segato era poreclit „câinele slabănog” pentru corpul lui uscăţiv, aşa că a decis să-şi rişte viaţa şi să-şi injecteze în muşchi un ulei periculos pentru sănătate, doar pentru a arăta mai bine.

Bărbatul de 48 de ani din Sao Paulo obişnuieşte să se injecteze cu synthol, un amestec de ulei, alcool şi analgezice.

Valdir îşi injectează uleiul în muşchii pectorali, în bicepşi, tricepşi sau în umeri şi se mândreşte cu o circumferinţă a braţului de 60 centimetri.

Valdir Segato

Este ştiut că syntholul are efecte grave asupra sistemului nervos, provoacă infecţii, ulcere, accidente vasculare sau chiar moarte.

Chiar dacă a fost avertizat de multe ori şi cunoaşte care sunt consecinţele, Valdir vrea să ajungă cel mai mare bărbat de pe strada pe care locuieşte. Postează des imagini şi filmuleţe pe profilul de Instagram unde îl urmăresc 26.000 persoane.

Unii dintre urmăritorii săi din mediul online îl compară cu Arnold Schwarzenegger şi Hulk, iar alte persoane îi spun să se oprească fiindcă arată „neplăcut”.

Valdir Segato obişnuieşte să-şi injecteze synthol în muşchi din anul 2013.

Syntholul este un ulei sintetic ce conţine un amestec de acizi graşi C8-C12 (trigliceride cu lanţ mediu), amestecat cu cantităţi mici de lidocaină, un anestezic local, pentru a reduce durerea la injectare, mai conţine alcool pentru efectul anti-microbian. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite