VIDEO Şoldurile de Cartea Recordurilor: povestea femeii care nu poate intra pe uşi

VIDEO Şoldurile de Cartea Recordurilor: povestea femeii care nu poate intra pe uşi

Femeia a început să ia dimensiuni acum 19 ani, după naştere FOTO Uptown Magazine

Mikel Ruffinelli are 39 de ani şi ar putea intra în Cartea Recordurilor dacă s-ar măsura circumferinţa şoldurilor sale. Aceasta măsoară nu mai puţin de 2,43 de metri.

Femeia nu este foarte deranjată de acest lucru. Chiar dacă talia ei are o circumferinţă de 101 centimetri, la şolduri ea măsoară 243 de centimetri.

Din cauza acestui lucru ea de multe ori are probleme să urce scările, să le coboare sau chiar să intre pe uşi. Dar ea nu e deranjată, deoarece soţul ei o iubeşte, iar ea pare mulţumită de corpul ei, după cum a declarat pentru „Closer“.

Conform declaraţiilor acesteia, şoldurile ei au început să ia dimensiuni acum 19 ani, când l-a născut pe fiul său. „După ce l-am născut pe Andre în 1994, am crescut radical în şolduri, iar de atunci nu m-am mai oprit“.

Cu toate acestea, căsătoria ei de 10 ani cu soţul Reggie Brooks este fericită şi Mikel se consideră mulţumită de corpul ei, ba chiar este mândră.

Pentru a vedea cum arată Mikel Ruffinelli, puteţi urmări video-ul de mai jos: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările