VIDEO În Rusia un reporter este lovit în timpul unei transmisiuni în direct de la festivităţile Zilei Paraşutiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un jurnalist rus a fost lovit violent de către un bărbat, aflat într-o stare de ebrietate evidentă, în timpul unei transmisiuni în direct din centrul Moscovei a festivităţilor prilejuite de Ziua Paraşutiştilor Ruşi.

Clipul, în care corespondentul postului naţional NTV, Nikita Razvozzhayev, este lovit în faţă de către o persoană în stare de ebrietate în Parcul Gorky, una din zonele populare ale capitalei Rusiei a devenit viral pe reţelele de socializare.

În clip, atacatorul întrerupe transmisia în direct a reporterului şi strigă în camera de filmat: „Aceasta este ţara noastră! Vom cuceri Ucraina!”.

În răspuns, Razvozzhayev îi cere politicos atacatorului să nu-l întrerupă, fiind în schimb lovit cu violenţă.

Razvozzhayev prezenta desfăşurarea festivităţilor prilejuite de Ziua Paraşutiştilor, o sărbătoare bine cunoscută a veteranilor şi a trupelor aeropurtate active, Parcul Gorki fiind gazda tradiţională a acestor  evenimente.

Aceste festivităţi implică, în mod tradiţional, un consum ridicat de alcool şi lubeniţe, şi adeseori violenţe între participanţi pe care forţele de ordine, în mod tradiţional, le trec cu vederea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite