Viaţa extravagantă a miliardarului norvegian Gustav Magnar, al treilea cel mai tânăr miliardar din lume

Viaţa extravagantă a miliardarului norvegian Gustav Magnar, al treilea cel mai tânăr miliardar din lume

Gustav Magnar W./ Instagram

Pentru cine consideră modul în care trăiesc cei mai bogaţi oameni ai lumii ca fiind un lucru extrem de fascinant, Gustav Magnar Witzoe, cel mai bogat om din Norvegia şi al treilea cel mai tânăr miliardar din lume, este cu siguranţă un „subiect de studiu” mai mult decât interesant.

Gustav Magnar deţine aproape jumătate din compania norvegiană Salmar, ce are ca principală sursă de venituri creşterea şi comercializarea somonului. Gustav nu este cel care a pus bazele acestei companii, el primind de la tatăl său această parte din compania Salmar la vârsta de doar 19 ani.
 
Astăzi averea lui este estimată de cei de la Forbes la 1,9 miliarde de dolari.
 
Spre deosebire de marea majoritate a bogaţilor lumii, şi spre bucuria celor curioşi de modul în care tânărul Gustav îşi cheltuie milioanele, acesta îşi „documentează” viaţa extravagantă pe Instagram.
 
Evident, nu lipsesc imagini cu familia lui la fel de extravagantă, vacanţele exotice, tatuajele pe care şi le-a făcut sau hainele şi maşinile scumpe pe care-şi cheltuie averea.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările