Veveriţa bătăuşă bagă oameni în spital: „A sărit pe mine, apoi a început lupta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Richard Williams, în vârstă de 87 de ani, a povestit îngrozit că bestia s-a furişat în garajul său şi l-a luat prin surprindere. FOTO Arhiva
Richard Williams, în vârstă de 87 de ani, a povestit îngrozit că bestia s-a furişat în garajul său şi l-a luat prin surprindere. FOTO Arhiva

Locuitorii oraşului american Novato sunt terorizaţi de o veveriţă-vulpe de culoare gri, care a rănit până acum cel puţin opt persoane. Oamenii i-au declarat război micului animal, după ce unii au ieşit destul de şifonaţi din confruntarea cu acesta.

Richard Williams, în vârstă de 87 de ani, a povestit îngrozit că bestia s-a furişat în garajul său şi l-a luat prin surprindere. „A sărit pe mine, apoi a început lupta“, a rememorat bătrânul, care a ajuns la spital cu mâna, capul şi un picior însângerate. În toiul luptei, veveriţa a reuşit să-i spargă omului până şi ochelarii.

„Era cu adevărat răutăcioasă, m-a gheruit şi m-a zgâriat. Am încercat să scap, dar de câte ori reuşeam să o dau jos, sărea înapoi pe mine“, a continuat acesta. Soţia a pus mâna pe mătură ca să o lovească, dar animalul a sărit pe ea. Într-un final, Richard a apucat-o de coadă şi a izbit-o de podea, unde a rămas ameţită o clipă, după care a luat-o la goană. 

Soţii Williams au fost duşi la spital de un vecin, unde au primit vaccin antitetanos şi împotriva rabiei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite